- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
twollah #6077 üzenetére
Demokráciában élünk, ahol tiszteletben kell tartani másokat. Ezért élből nem illik senkit hülyének nézni, főleg ha nem ismered és itt sincs, hogy védekezzen.
Nem állítottam, hogy nem tévedhet, megjegyzéseket te tettél az általad egyből, kérdezés nélkül feltételezett hozzá-nem értésére, én pedig erre reagáltam, hogy hülyének nézni élből valakit nem kéne, főleg ha itt sincs és védekezni sem tud. Valószínűleg kompetens hozzáértéséből adódóan el tudta dönteni, hogy szükséges-e a BIOS frissítés, vagy sem figyelembe véve a nyomós indok mibenlétét. Mivel ért hozzá, tisztában van azzal is, hogy mit ajánl a gyártó és mit nem. És mivel csinált már valószínűleg vagy ezer BIOS frissítést életében, elég kicsi hibaszázalékkal dolgozik..
Bocsánat az OFF-ért a többiektől.
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest