Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferny
csendes tag
Sziasztok! Acer Aspire 5750g i3 2310m notiba működik az 1*8 gb DDR3 RAM (1333 Mhz) vagy csak a 2*4 gb.
-
james88
tag
hiába választom ki az elérési utat, nem frissíti mert azt írja, hogy napra kész, pedig a gépen a 10.0.0.234-es driver van amit leszedtem az atheros.cz-ről az pedig 10.0.0.263-mas.
egyébként szokott lenni futtatható fájl a driver-ekhez, amiről telepíthetők és a méretük sem 2 mega általában.
-
Krike
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #27192 üzenetére
Figyu, SSD, RAM, munkadíj, szerintem simán nézhetnétek valami újabb alapgépet, jobban járnátok szerintem.
-
Peak
addikt
válasz
FIREBLADE78 #27192 üzenetére
Az egyetlen jó megoldás az SSD.
-
james88
tag
Sziasztok,
Van egy ACER Aspire V3-551G laptopom Win8 op.rendszerrel és Atheros AR5BW222 wifi kártyával.
A problémám az lenne, hogy folyamatosan elhagyja a jelet a wifi és megszakad a net. Már több driver-rel ki lett próbálva és már BIOS frissítésen is átesett a gép hátha az segít, de egyenlőre semmi. Több helyen, több router-rel is ki lett próbálva.
A legnagyobb gond az, hogy időszakosan fordul elő a dolog, van hogy hetekig minden oké és van olyan hogy teljesen használhatatlan, néhány percenként megszakad.Valaki találkozott ilyen hibával? Mi lehet a megoldás? Garanciába foglalkoznának ilyen hibával?
üdv,
James -
Krike
aktív tag
válasz
csirió #27189 üzenetére
A memória cseréjéhez szét kell szedni a gépet, így ha nem csináltál ilyet még, akkor fordulj szakemberhez, aki elvégzi helyetted. Ő tudni fogja azt is, milyen memóriamodul kell bele. Emlékeim szerint 1066, vagy 1333-as DDR3 SODIM modul. A proci cserét meg felejtsd el, ilyenre nincsen lehetőség, és a rendszer is erre lett tervezve.
-
Krike
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #27186 üzenetére
Elsődlegesen az 1GB-os modult kellene 2 GB-osra cserélni. Ha gyárilag volt WIN7 starter, akkor használd azt, ha nem volt, akkor max. win7 Home Premium 32 bitet. Ha nem érted el a kívánt gyorsulást, akkor jöhet az SSD, kérdés, mik lennének az elvárások, mire akarod használni. Mert egy idő után lehet nem éri meg fejlesztgetni.
-
Krike
aktív tag
válasz
csirió #27185 üzenetére
No, el kell hogy szomorítsalak. Ha gyárilag nem volt rajta, és te nem üzemszerűen ilyen rendszerek programozásával, paraméterezésével foglalkozol, akkor sehogy. Az android egy bizonyos verziója futott másodlagosan ezeken a gépeken, de gyárilag fent volt a hdd-n, illetve bele voltak integrálva a rendszer futtatásához szükséges meghajtó programok. Szerintem felejtsd el a dolgot
-
FIREBLADE78
addikt
Kérnék egy kis segítséget laptop tuningoláshoz. Van egy aspire one d270 limited ed. "szőrny". Annyira baromira lassú,hogy netezni is türelem kell hozzá.. Szerintetek ssd-t érdemes vagy ramot venni? Tudom,hogy a legjobb az mindkettő.
-
csirió
csendes tag
sziasztok! acer aspire d255e notebokom van hogy tudok rá rakni android rendszert??mert nem vágom!most vettem !tudnátok benne segiteni??mert hallotam hogy lehet rá rakni android rendszert is!mit kel letöltsek honnan,?
irjatok!!!
-
Jarod1
veterán
Sziasztok Az Acer Travalmate 7520 as ATI Mobility Radeon HD 2400 XT videókártyája kompatibis az acer aspire 7520g videó kártyájával?
-
MNorbert92
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer aspire e1 571G típusú laptopom. Nemtudom miért de az utóbbi időben ha töltöttem le bármit akkor max 2 megával tudott tölteni. A letöltő kliens nemvolt korlátozva egyáltalán. Alap esetben 3 megával kellene amúgy töltenie...Ez mitől lehet szerintetek?
Másik kérdés , hogy i5 ös konfiggal és 4 gb rammal rendelkezem, másfél perces bootolási idő friss rendszerrel és feltelepített programjaimmal ez normális? -
Sinter 008
csendes tag
...
-
Sinter 008
csendes tag
http://www.laptop-software.com/acer-software/acer-aspire-1620-series-features-user-manual-user-guide/
Itt a laptop teljes leirasa.Igen a hivatalos oldalrol szedttem a drivereket.2,3 eve foglalkozom mar szamitogepekel es laptopokal,de eddig ez feladja a lecket.
-
Peak
addikt
válasz
Sinter 008 #27178 üzenetére
az Acer oldaláról szedted a drivert?
-
Sinter 008
csendes tag
Hello.Lenne egy kérdésem,lehet kategóriát tévesztek,de végülis VGA probléma.Tegnap hoztak be hozzám egy Acer Aspire 1620 tipusu Laptopot takaritásra és Op cserére.Minden szép és jó,de egyetlen szépséghibája a sztorinak hogy a videokártya drivert nem telepiti fel.már próbáltam mindenféle drivert,de semmit sem fogad el.Valakinek valami ötlet?vagy valaki találkozott már ilyesmivel?3 féle XP Op rendszerrel teszteltem és mindegyiknél ez a hiba.!Szerintem meghalt a VGA,és a hibaüzenetben is ez található.Valaki találkozott már ilyesmivel?
-
bozso073
tag
Sziasztok. Egy Aspire 5735Z notin win7 ultimate (64) op.rendszer fut. Minden rendben is vele. A napokban vettem hozzá a gyári 2Gb RAM mellé egy ugyanolyan órajelű, szintén 2Gb-s Kingston RAM-ot (KAC-MEMF/2G); a gyári leírásában olvasható, hogy 4 Gb-ot tud kezelni. A gép látja is, de ezt írja ki a számítógép tulajdonságoknál: a telepített memória 4GB, ebből 2,93 használható.
Az élményindexe csak 2,6-os az integrál VGA miatt. Okozhatja ez a problémát? Mármint a VGA.
Illetve mit lehet tenni a RAM teljes kihasználtsága érdekében ezzel a konfiggal? -
Ulius80
tag
Találtam egy oldalt,ahol ilyen gombelemet árulnak,tehát csak forrasztás útján tudom kicserélni az elemet,remek!További szép estét!
-
Jarod1
veterán
bexarok most olvasom hogy az acer oldalán lévő bios linkek hibásak , és most látom hogy az enyém 1.17 és nekem win frissítés alatt 1.33 at mutatott, tud valaki adni dos os bios frissítőt???? acer 7520 at kellene.
-
Ulius80
tag
Sziasztok!Gombelemet cserélnék egy Acer Aspire 5720zg-be,de ahogy elnézem az elemet,mindkét oldalán egy vékony lemez van,és mintha 'ponthegesztve' lenne,mert két 'pötty' látszik a lemezen!Kérdésem az lenne,hogy egyáltalán lehet cserélni?Ha igen,akkor hogy?Mostanába nehezen bootol be,elfelejti a dátumo és az időt!Válaszaitokat előre is köszönöm!!
-
Jarod1
veterán
bios frissítés okozhat , Kijelző problémát? elkezd csíkozni vibrálni néhány pixel..
-
Peak
addikt
válasz
kormi0312 #27165 üzenetére
win8 alatt bekapcsolhatod az erőforrásfigyelőt, hogy mindegyik magot és HT szálat is külön grafikonban mutassa. nem nagyon néztem igazából tesztelő és benchmarkolós programokkal, hiszen neki csak webezésre, filmezésre meg néha kis képszerkesztésre kell, de viszont 17"os kijelzővel van. még "teljesítménycentrikus" üzemmódban sem mutat valami nagy gyorsaságot, mondhatnám kurvalassú
de neki nem is kell, hisz otthon van babócával.
-
kormi0312
senior tag
köszönöm szépen az építő jellegű írásod.
én is ram mennyiségére gyanakszom. első dolgom lesz tesóm netbook-jából kipattintani az SSD-met. nemrég adtam el a 7720-as Dell gépem (az erőbajnok volt - i7/6gb/650M), mondván hogy úgysem játszom már vele, minek az a drága gép nekem ... töredékéből veszek egy kisebb tudásút ... de ennyire ...
meg szerintem egy 4GB-os modult hozzácsapok még - úgyis csak egycsatornás a memóvezérlője a kabini-nek ... nem hinném hogy lenne teljesítmény csökkenés hogy nem egyforma méretűek a modulok. (mindkét modul 1600mhz-re gondoltam - most gyárilag is hynix 1600-os a 2GB)a feleséged kabini-s gépénél is csak egy CPU használat látszik? (win8 az is gondolom) engem nagyon zavar, hogy nem úgy látszik a magok tevékenysége mint win7 alatt (külön mind a négy egység)
vagy lehet hogy csak egy mag dolgozik ? -
Peak
addikt
válasz
kormi0312 #27159 üzenetére
Az A4-5000M 4 magos proci, de csak 1.5GHz-en ketyeg.
Win8 alatt nem vagyok benne biztos, hogy pl. az AMD oldaláról letöltötted-e az esetleg szükséges meghajtókat, de a feleségemnek egy ugyan ilyen Kabini magos notija van, de az 2 magos, az sem egy kapkodó idegbeteg.
De a 2 GB RAM állatira kevés, pláne hogy fél gigát elvesz a GPU, illetve az 5400 rpm-es merevlemez sem a gyorsaság mintapéldája.Tehát ha nagyobb sebességet akarsz, akkor az első lépés az, hogy kicseréled a ramokat, 2 db 4GB-osra, ha a pénztárcád engedi. Ha annyira nem vagy eleresztve, akkor 2 db 2GB-ost teszel bele.
A következő lépés pedig a HDD lecserélése egy olcsó SSD-re, amelyre hibátlanul felmegy a Win8 is, a vinyót pedig beteszed egy 2000 forintos külső USB 3.0 házba.
szerk:
u.i.: azért ugye érzed, hogy 86ezer forintért nem nagyon lehet elvárni hajkorona-szaggató-sebességet -
Peak
addikt
válasz
kormi0312 #27159 üzenetére
tök logikus, hogy csak olyan OShez találsz meghajtót a notebookgyártó oldalán, amilyen OSsel azt a tipust értékesítette, hiszen logikusan is csak azzal az OSsel tesztelték, készült el a gyártó által installált preLoaded OS.
amennyiben Win7 driverekre van szükséged, a CHIPgyártói oldalakat látogasd meg, azok a notebookgyártóktól függetlenül saját érdekükben készitik el a win7 és még talán akár XP drivereket is. -
kormi0312
senior tag
random mód csinál. nincs update telepítés. de ez hatványozottan igaz, ha több böngésző van megnyitva mégtöbb lappal. akkor percekre képes megfagyni.
nem a RAM tartalmával machinál valamit a HDD-re? indokolatlanul magas (99%) a HDD terheltsége ...
kevés lehet az 1.5GB RAM a rendszernek?
másik kérdésem, hogy erre a gépre win7 telepíthető driverekkel úgy hogy a hivatalos oldalon csak win8-hoz vannak driverek? (win7 alatt a wifi modul win8-as driverét pl nem fogadta el)
hm? -
ZewaDeluxe
tag
válasz
kormi0312 #27157 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért: az E-350 kétmagos. ...Akárhogy is legyen, biztos, hogy nem normális, hogy ennyire lassú a dolog. Szerintem valami szoftveresen vagy driver-szinten nincs a helyén. Gondolom a szakik majd adnak instrukciókat, de addig is két tipp, illetve kérdés:
1. nem megy-e a háttérben a Windows Update? (tipikus tüneteknek tűnnek...)
2. (ha nem a Windows Update, akkor) közvetlenül a Windows telepítése után, ha semmilyen drivert nem telepítesz fel, ugyanilyen lassú? Próbálj ki egy tiszta telepítést, és nézd meg, hogy kvázi "üresen" hogy megy a gép...! -
kormi0312
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy ilyen ACER Aspire E1-522-45002G50DNKK laptopot.
Először az tűnt szemembe hogy a support oldalon csak a win8 van, semmi 7es. A win8-at gyorsan fel is telepítettem (soha nem használtam még eddig) és elég érdekes dolgokat vettem észre. Tudom csak 2GB a RAM, amiből ráadásul 0.5GB-ot lecsíp magának a VGA. Már a böngészés is baromi lassú, videók akadnak ha sok ablak van nyitva, a feladatkezelőben 99%-on teker a HDD és a CPU 30% körül. Böngészés közben, semmi komoly program- Ez normális?! úgy viselkedik a proci mintha egy egymagos példány lenne .... esküszöm az E350 brazos gépem (1 magos) 2GB rammal gyorsabb.
Minden drivert feltelepítettem ami a gyártó honlapján van. bios-ban az AHCI van a HDD-nek beállítva. Valamit a win8 csinál rosszul? vagy nem állítottam be valamit rendesen az op. rendszeren?
másik érdekesség: a chrome böngésző 5mp-ként frissíti az oldalakat?!szerintetek mi lehet a megoldás?
-
eastone1
senior tag
Bocs intelest akartam írni.
Kezdem megszokni, de az biztos, hogy legközelebb egy picit többet szánok rá és jobban odafigyelek a panel minőségére mert hiába van 1gigás vga, ha a monitor elcseszi. Mert itt nem csak a térhálóról van szó. A házi kalibrálás ellenére is olyan erőtlennek kókának tűnik.
Azt a 4-5 évet már kibekkelem valahogy ezzel. -
Jarod1
veterán
Acer 7520g be vennék videó kártyát! Nvidia Geforce 7000m főleg
-
Jarod1
veterán
Sziasztok Van 1 acer 7520 laptop, és 2 napja elkezdett pöttyöződnni aa kijelző majd a kép szépesett, már be se ,a bios képe viszont tökéletes.
ötlet valakinek mi lehet Videó kártya? -
dii
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5742G notim, i5 460m procival és 420m 1gb karival.
A kérdésem az lenne, hogy a procit turbo boostolni meg merészeljem-e? vagy nem lesz elég a hűtés neki? esetleg valami bordákkal orvosolható-e a jobb hűtés?
Másik kérdésem pedig, hogy MXM foglalatos? illetve nagyobb karira megéri-e cserélni, esetleg belehet-e állitani, hogy játék közben dolgozzon a 420m és az integrált is?w
Köszönöm előre is!
-
Müszi
senior tag
válasz
eastone1 #27145 üzenetére
Az Nvidia szoftjában én nem találtam kalibrálási lehetőséget anno viszont az Intelében tuti, hogy van.
Az is lehet, hogy csak a gyártó bizonyos szériáinál látszik jobban a háló. Nekem eddig emlékeim szerint LG-Philips display volt a Toshibáimban és azokon sem tűnt fel soha, viszont havernak egy Lenovo-ja van szintén Optronics panellal és azon is jobban látszik közelebbről nézve, mint az enyémnél. Ezért általánosítottam az összes ilyen kijelzőre. Mindenesetre megszokható és egyáltalán nem zavaró szerintem.
Egy idő után már neked sem fog feltűnni, meglátod. -
-
Müszi
senior tag
válasz
#93794560 #27143 üzenetére
Igazából engem sem zavar és az is lehet, hogy a ledes háttértől látszik némileg jobban, mindenesetre újkorában feltünt, de az is lehet, hogy a normál fénycsöves megvilágítású előző gépeimhez szokott a szemem mivel azokon halványabb volt. Mindenesetre megszoktam és mostmár a régi kijelző lett "fura".
-
-
Müszi
senior tag
válasz
eastone1 #27141 üzenetére
Mondjuk egy Aidával meglesve mit ír a "megjelenítés-képernyő neve" sorhoz? Ha AU Optronics, akkor ne csodálkozz. Nekem is fura volt eleinte, hogy világos háttérnél ennyire látszik a pixelháló és ez a lapos majd 200k-ba került, de picit is távolabbról nézve (min 60cm) már egyáltalán nem feltünő, vagy csak megszoktam.
Ez a gyártó egyszerűen ilyeneket gyárt és ezzel van teleszórva az alsó és középkat. nagy része.
Mondjuk nálam a színek jók és fényerő is van bőven. Cserébe kicsi a panel fogyasztása. Érdemes megpróbálkozni a kalibrálással az Intel HD graf. vezérlőpultjában. Sajnos az Nvidia kártya is annak a vezérlőjével tolja rá a jelet, igy valszeg az is ludas és nem lehet kikerülni. -
eastone1
senior tag
Sziasztok.
Vásároltunk egy acer e1-571g típusú laptopot. core I3-3110M proci, geforce 710M video.
8.1 op. rendeszer.Annak ellenére, hogy ledes a kijelző az egész olyan élettelennek tűnik. Haloványak, kókák a színek. Világos háttérben látszik a pixel térháló halványan.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Régen egy asus f5sl notim volt ami nem ledes és grafikus teljesítményben is jóval alul marad az acer nél, de szerintem kenterbe veri ezt a kinézetet.
Eddig csak ati grafikus vezérlőim voltak, nvidia és az intelHD új nekem. kezelő felület elég szegényes az atihoz képest.
Az ndivia kezelőfelületén a radeont 710M et állítottam be globálban.
Elképzelhető, hogy a desktop az intel HD 4000 el működik? Le lehet tiltani, hogy csak a geforce működjön?
Állítgattam gammát, fényerőt és kontrasztot az intelHD kezelő felületén. De nem az igazi.
Az nvidia ban meg nem találok lehetőséget színerősség és egyebek állítására.
Remélem érthető, elnézést, ha lámának tűnik.
Van a problémára megoldás? Vagy ilyen fos a kijelző és hozzá kell szoknom. -
GBRDVD
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen fasza kis gépet:
Intel Core i5-4200U (1,6 GHz, 3 MB)
Memória mennyiség: 4,0 GB
Memória: DDR3-1600MHz
Memória foglalatok száma: 1 db
Memória modulok: 1 x 4Ebből számomra az következik, hogy 1 db integrált ram van benne. Még nem szedtem szét, de más oldalon már megtették, és ez is alátámasztja a feltevésemet: [link]
Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretnék venni bele 1db 4GB ramot, akkor az milyen legyen? Azt szeretném, ha a dual-channel működne.
Ez a típus jó, amit kinéztem, vagy fontos, hogy a jelenlegi integrált 4GB-os rammal teljesen megegyezzen?
Teljesen tanácstalan vagyok. Soha nem volt még ilyen gépem, amelyben 1 integrált ram van, és 1 ram hely.
-
Jarod1
veterán
hogy tudom meg milyen camera van a laptopba? Win7 re kellene driver de nincsc kép. acer 7520g
-
csaba9985
csendes tag
Hali!
Karácsonyra szeretnék venni egy laptopot páromnak!
Csak új jöhet szóba!
Netezni kéne, filmnézésre, letöltésre, zenehallgatásra és farmerama játék
kb. ennyi
Erre gondoltam: Acer aspire e1-531-b964g75maks árukeresőn a legolcsóbb: 93900,-
Tudtok ettől jobbat ilyen áron?
Ez megfelelne ezekre a dolgokra?100k-m van rá szállítással együtt!
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Krike
aktív tag
Mire szeretnéd használni, mennyi pénzed van rá, milyen időszakra szánod?
KösziKrisztián
Hogy ne legyek annyira fülesváza, kb. erre képes az általad kiválasztott gép: cucc
Szerintem nézd meg ezt, jobban jársz, még ha drágább is: nagyobb HDDD, több RAM
Jó bulit
-
mexel
veterán
Szeretnék ajándékba venni lánynak egy Acer V5-131-et, ezt a típust.
Mit tudni ezekről? Az intel proci mennyire bírja a win 8 -at, mennyire akadozik a gép, hogy mennek a youtube fullhd videók, stb. Van valakinek tapasztalata ezzel a darabbal?
Elég a 2Gb-os verzió, vagy nagyon érezhető sebesség különbség a 4gb-os javára? ( a vinyó méret az most nem érdekes) -
MNorbert92
csendes tag
usb3ról megy a hangkártya. és usb2ről az egér. de ha az usb2be dugom a hangkártyát és az egeret , akkor ütik egymást. de így működik
Másik kérdés: i5 3230M 2.6GHz Cpu , 4GB DDR3 Ram , GeForce 710M videókarival rendelkező laptop (3napos) mi lehet az oka annak hogy Win7 és a saját illesztőprogramok telepítése után 1 perc. Saját programjaim telepítése után 1.5 vagy több mint másfél perc a bootolási idő! (Automatikus indításnál minden ki van lőve ami nem fontos) -
Peak
addikt
válasz
MNorbert92 #27127 üzenetére
egészen pontosan melyiket hova csatlakoztathatod?
a HDMI mellettibe vagy az USB 3.0 csatlakozóra?
felfrissítetted az USB3.0 driverét a CHIPGYÁRTÓI legfrissebb verzióra? -
MNorbert92
csendes tag
igen állítottam. és a külső hangkártya csak akkor jelenik meg ha azt dugom rá először . és ha utána az egeret dugom rá akkor az nem működik...
ui. az meg a másik hogy egy zsír új i5 ös 4gb al rendelkező laptopnak mi a fenéért másfél perc a bootolási ideje a programok telepítése után?? -
Peak
addikt
válasz
Jarod1 #27125 üzenetére
A leirásból egyértelműen ez a hibajelenség nem vonható le.
Pl. nem derül ki, hogy a postolónak van-e fogalma a Vezérlőpultban található Hang menüpont alatt található Hangeszköz kezelésről, hogy miként állitunk aktiv kimenetet, hogy az adott alkalmazásban látszik-e, stb.stb.stb.
A posztoló által adott információ annyira hiányos, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
Pl. "a gép nem látja" jelenségből nem tudható, hogy miként nem látja. -
Jarod1
veterán
válasz
MNorbert92 #27124 üzenetére
foglaljuk össze. ha 2 usb cuccot teszel rá akkor nem megy az egyik? akkor az 5V os tápja az usbnek nem stabil..
-
MNorbert92
csendes tag
halihali
adott egy acer aspire E1 571G laptop amin van 3 usb. Egy usbs egeret használok és van egy külső usbs hangkártyám. Az a helyzet hogy ha az egeret csatlakoztatom és utána a hangkártyát akkor az egér működik , a hangkártya világít hogy működik de a gép nem látja és csak a laptop hangszórójáról megy a hang. Viszont ha először a hangkártyát csatlakoztatom és utána az egeret , akkor a hangkártyáról megy a hang és az egér világít de nem működik.
Szerintetek mi lehet a probléma? Cdn lévő drivereket tettem fel. -
Jarod1
veterán
adott 1 acer 7520g laptop . a gyorsindításu gombokat hogy tudom aktiválni?
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Van valakinek az Acer V5-573G notival vagy elődjével (nem tudom melyik az) tapasztalata ?
Notebook topicban nem népszerű az Acer márka, én lehet mégis tennék egy próbát.
-
barisj
aktív tag
Sziasztok! Ez az Acer laptoptöltő gyári vagy utángyártott?
Adapter tipusa: liteon nsw 24032
-
hanczurs3
csendes tag
Hali. Van egy v3-571g i5 procival ha valakit érdekelne esetleg. Üdv
-
Müszi
senior tag
válasz
hektorka69 #27110 üzenetére
-
szmoli
csendes tag
válasz
hektorka69 #27107 üzenetére
De hogy a kérdésedre válaszoljak kb 99% hogy nem cserélhető.
Ez a videó alapján biztos hogy nem cserélhető.
-
szmoli
csendes tag
válasz
hektorka69 #27104 üzenetére
Én azt nem értem miért vettél olyan gépet amibe i7 van és egy gyenge nvidia.
-
Noxy
veterán
válasz
hektorka69 #27104 üzenetére
Ha úgy érzed hogy ezzel nem megy, akkor vegyél 300K-ért egy brutál asztali Gamer PC-t, 22-s DELL monitorral.
-
Noxy
veterán
válasz
hektorka69 #27102 üzenetére
Akkor már csak azt áruld el, hogy ez a noti, miben nem elégíti ki a szükségleteidet?
Kevés az FPS? Vagy mi?
Vagy csak 1xüen pénzben jobb mint észben szindróma? -
Noxy
veterán
válasz
hektorka69 #27100 üzenetére
Most ezt ugye csak azért írtad, hogy elmondhasd, hogy milyen notid van.
Örülj neki. Meg annak is, hogy lyuk van a se....n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest