Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Halihó!
Egyik rokonom talált meg a minap egy Acer 5720ZG-vel, hogy minden baja van... Némi szórakozás után arra jutottam, hogy a videokártyája az utolsókat rúgja, így el is kezdtem Google keresni bele másikat...
Hamar belebotlottam a ténybe, hogy az ebben lévő GeForce 8400M GS nevezetű ipari hulladék abból a bizonyos hibás szériából való, és csoda hogy eddig bírta... tele van a net ezt a videókártyát és konkrétan ezt a notebook típust is a pokolba kívánó hozzászólásokkal.A gép egyelőre többé-kevésbé használható (érdekes módon ha az nVidia szintén zseniális drivere nincsen telepítve - és így minden Win7 extra vizuális funkció is le van tiltogatva akkor sokkal ritkábban okoz hibákat), így jelenleg nincs is nálam, de sürgősen videokártya cserére szorul...
Elviekben MXM II videókari foglalat van benne, én viszont notebookokkal tökre nem szoktam foglalkozni, csak asztali gépekkel, így első kérdésem az lenne hogy ebben mennyire vészes kicserélni egy videokártyát?
Ha jól sejtem csak kihúzom a régit, bedugom az újat, olyan mint egy szokásos alaplapi foglalat?... És a hűtés a videokártya része vagy a notebook-é? (ergó kell-e szilikonpaszta, stb. a szereléshez?)Másik kérdésem, hogy amennyire látom ilyen MXM II-es kártyákat már nem gyártanak, ill. ezeknek a kompatibilitásáról sem sokat tudok... Tudnátok valamit ajánlani, ami biztosan jó ebbe a gépbe és új, vagy legalább is újszerű állapotban van? Játékokat nem kell vinnie, csak olcsó legyen...
Help-et előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest