- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
mivel érdemes takarítani a billentyűzet környékét? nem mintha annyira gány lenne, csak szeretem rendben tartani a dolgokat
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
Dapro
senior tag
Hát... Hard reset esetleg, vagy szétszeded és a CMOS reset, az olvastam valahogy, hogy akkut kiszeded áramról leszeded és bekapcs gombot 40 mp ig tartod vagy valami hasonló. De szerintem enélkül is működni kéne. Illetve felhívhatod a szervízt is, tudnak magyarul Hátha van ötlete.
Amúgy nem tesz neki rosszat ha mindig csak sleepeled? Ha mondjuk 10% on sleepelem akkor mennyit bír még?
-
Primary92
senior tag
-
Primary92
senior tag
Van egy Aspire TimelineX 3820TG-m.
Legtöbb esetben sleep módba teszem, mint legutóbb is. Alvó módba lett küldve, majd fél nap múlva újra használtam volna, nem villogott a power led, nem reagált semmire. Nem kapcsolt be, nem reagál semmire. Van ötlete valakinek? -
Snücü
tag
Sziasztok!
Nem régen vettem egy Aspire 7535G -t, amivel minden rendben is van. Egyetlen dolog nem stimmel: a képernyő háttérvilágítását nem kapcsolja ki, amikor kellene neki. Szépen lesötétíti a képet, leveszi a tartalmát, de nem egy világítás nélküli fekete képernyőt kapok a végére, hanem teljesen fehér lesz, és aktív marad a háttérvilágítás.
Windows 7 X86 és X64 esetén is ugyanígy történik a dolog. Driver: 11.9
Valaki tud erre megoldást?
Gép: AMD M780G chipset, VGA: HD3200/HD4570
Köszi!
-
törölt tag
Nálam pl semmi melegedési gond nincs 4750-nél.
( i5-2410, gt520m) -
akonig1975
csendes tag
Sziasztok egy kérdés valaki tudna segiteni ?van egy ACER TRAVEL MATE 5530 g a ventilátor ál a gép megy már a billentyüzet forró és akkor se akar el indulni a ventillátor ki cseréltem és ugyan ez a jelenség de most már a gép se akar el indulni csak néha néha !!!!!
-
demerion
tag
Szevasztok!
Valaki tudna írni az Aspire 4755 hűtéséről? Core I3 2330m GT540m
Sajnos információt nem találtam sehol és az 5755-ből kiindulva elég kétesélyes -
Pöttön
őstag
Sziasztok !
Lehet még kapni i5-ös gt540-es Aspire 5750G-t valahol vagy már nem forgalmazzák ezt a típust?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
kopygege
tag
Sziasztok!
Acer Extensa 5630-ban hogy lehet előcsalogatni a kártyaolvasót WIN 7 alatt?
Feltettem drivert, betettem az SD kártyát, de nem jelenik meg a "Számítógép"-nél, meg próbálkoztam a Vezérlőpultban ott ahol megjeleníthető a webkamera, meg az egyéb eszközök, hátha ott van, de nem találom sehol.
Előre is köszönöm a segítséget! -
juve600
nagyúr
-
Muerte
addikt
válasz szőröscica #22377 üzenetére
Inkább legyen egy hűtés aktív mint inaktív,főleg egy laptopban
-
szőröscica
addikt
Hello!
Pár napja egy Acer Aspire 5742Z boldogít. Elsőre meglepően korrekt gép, bár a billentyűzetét szokni kell, és a ventilátora is gyakrabban kapcsol be, mint a korábbi gépemé.
Remélem, pár évet kitart azért.
-
Bloodaxe
aktív tag
Ti próbáltatok már touchal játszani? valamiért ha nyomok egy billentyűt már nem lehetséges:S tudnátok segíteni kérlek titeket?
Üdv: Zsolti
-
törölt tag
A 4750-be pl van egy szapad pci hely... Oda is fer egy.
-
őstag
5750gbe fér még egy SSD a vinyó mellé? Vagy SSD a gépbe és külső vinyó?
-
Dapro
senior tag
Nekem 85 fok VGA / 80-85 fok CPU játék alatt 5750g. Viszont a bill nálam nagyon meleg és forró levegőt fúj ki, melegebbet mint egy 5742g ami egyik haveromnak van, de az gyengébb is. Szóval szerintem ez az átlag.
-
padra
aktív tag
válasz Kolondrum #22361 üzenetére
Lehet,mondjuk az asszony Lenovojához ami volt cd kulcs azzal sem lehetet aktiválni a külső win7-et(neki ez van a matricán a win7 után írva:SNPC OA).De egy próbát megér szerintem, nem veszít vele semmit.Más nem erecovery-vel visszarakja a rendszert,vagy aktiválja mással.
[ Szerkesztve ]
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
szdini
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 6930zg notebook, előtelepített Windows Vistával. Szerettem volna Win 7-et tenni rá, a Win 7 telepítőből formáztam a C-t és elkezdtem telepíteni. Fel is ment, ahogy kell, de az első bejelentkezés után kb 10 másodperccel a Win 7 szabályosan leállította magát, és a következő indításnál nem bootol a Win 7, hanem az Acer eRecovery jön be, ráadásul csak az "Exit" menüpont aktív. (Azóta visszaállítottam a Vistát, de jó lenne, ha használható lenne a 7.)
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a gond, hogyan tudnám a Win 7-et működésre bírni?Bocs a sok Win 7-ért
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Ezt a notebookot néztem ki magamnak: Acer Aspire 5755G-2434G75MN. Egyik fórumon azt olvastam nagyon melegszik a gép 1-2 óra játék után. Mennyire igaz ez?
-
padra
aktív tag
válasz stb123 #22349 üzenetére
Ha erecoveryvel újratelepited,mindig felpakolja a sok gyári sz@rt. Én a helyedben formáznám az egész vinyot a rejtett particiót is beleértve.Win7 hp-ot letöltöd,a gyári cd kulcsal aktivalod,drivereket a hivatalos oldalról leszeded és telepited,amiket használsz feltelepited,és így mented le a rendszert.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
stb123
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 5742 aspire-t, előretelepített win7 home premiummal. Telepítőlemez nincs, rejtett partíción az újratelepítéshez szükséges dolgok. Az eRecovery Managementből újratelepítettem, és jött újra vele együtt a gyárilag felrakott minden szirszar ( mcaffe, norton, adobe reader, demó játékok stb. ). A telepítés így kb. 1,5 óráig tartott! Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne úgy újratelepíteni, hogy az "utánfutók" ne jöjjenek! Ha az eRecoveryből készítek gyári állapot szerinti lemezt ( ami 4! dvd-t fog megtelíteni ), akkor lesz-e ezek közt olyan, amelyiken csak a win 7 lesz, ill. csak az illesztőprogramok!?
Remélem érthető voltam
Várom a válaszokat!
Köszönettel
stb -
Goatman
aktív tag
Udv.
Ismerosomnek van egy Aspire 5750G-je (i3, 4gb, gt540m). Azt vettuk eszre, hogy jatekspecifikusan hosszabb-rovidebb idokozonkent nehany pillanatra megfagy a gep. Freedosos verzio volt, hazilag lett ra normalis Win7 telepitve, a illesztoprogramokat a gyarilag hozzaadott lemezrol installaltuk. Nvidia vezerlopulton a "nagyteljesitmenyu videokartya" beallitast alkalmaztuk.
Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Itt is jelenthet megoldast BIOS vagy driverfrissites?Elore is koszi!
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
DarkDeer
senior tag
válasz bazsimano #22336 üzenetére
Nekem is Acer Aspire 5920G notebook-om volt, amin gyárilag Vista volt és én azt lecseréltem Win7-re. Bluetooth gomb nekem is volt rajta, de az enyémben sem volt beépítve bluetooth. A jobb oldali érintős médiavezérlő gombokhoz nincs driver, ezért azok Win7 alatt nem fognak működni. Lehet, hogy ezeket a médiavezérlő gombokat mutatja az eszközkezelő, hogy ahhoz nincs driver, erre már nem emlékszem, és megnézni sem tudom, mert nemrég el kellett adnom a gépet.
Ja igen, az Acer honapján lévő Win7-hez való touchpad driver nem működött nekem sem, én asszem a Synaptics oldaláról szedtem le működő változatot.[ Szerkesztve ]
-
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szemezek egy TimelineX 3830TG-vel, érdeklődnék egy esetleges tulajtól, hogy továbbra is fennáll-e a CPU Throttling effektus terhelés (játék) alatt? Amennyiben igen; BIOS-frissítéssel vay segédprogrammal kiküszöbölhető a jelenség?
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
bazsimano
őstag
válasz Muerte #22337 üzenetére
igen igen ezt en is neztem es toltogettem, is le az osszeset...de valami miatt, azt az eszkozt azt nem sikerult felismertettni egyik driverrel sem...
kiderul, hogy BT nincsen benne...a gomb az rendelkezesre all,....aztan a monitorra csak azt irja, hogy plug and play szabvanyos monitor...arra sem talaltam normalis illesztoprogramot...de futni azert jol fut..ja touchpadot sem sikerult telepitenem valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
sziasztok...eppen egy acer aspire 590gre telepitek fel win 7et csak nincsen meg a telepitolemez...valami miatt nem tudom feltelepiteni a bluetootht...masik dolog h marad egy eszkoz ami nem tudom micsoda, es nem tudok hozza illesztoprogramot talalni...az eszkozrol az aida csak annyi ir hogy:
eszkoz eroforrasok
memoria f3201000-f32010ffvalaki valami tipp? probaltam a bluetooth drivert hozza de nem megy...
valaki?
koszi
b -
őstag
Hogy tudnám beállítani h ha akkuról megy a gép ne vegyen vissza a teljesítményen? Mert hiába van teljesítménycentrikusra állítva a gép kb fele fpsel mennek a játékok.
-
Peak
addikt
válasz Lilifee #22330 üzenetére
lehet félreérthető voltam, nem kifejezetten a te irásodra válaszoltam vagy irtam, csak úgy általánosságban irtam erről a kérdésről amolyan összefoglalásként.
egyébként igen, ez is egy megoldás, mikor a felhasználó ad prioritást.
chipgyártóktól függenek a megoldások.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Lilifee
tag
Picit elbeszélünk lehet egymás mellett, de az 5820TG-ben nem nvidia dedikált van, hanem amd, és ennél a gépnél nem automatikusan - terhelés függvényében - vált a rendszer az alaplapi és integrált között, hanem desktopon jobb gombbal kattintva egy külön kis alkalmazásban lehet MANUÁLISAN váltani közöttük, gép újraindítása nélkül. Ettől még természetesen igaz az, hogy az amd oldaláról letöltött vga drivert nem lehet feltelepíteni a gépre, és ha fel is engedi rakni utána nem lehet váltani a két vga között..Azért vagyok kíváncsi, hogy a kollega által említett vga verziónál meg marad-e a switchable funkciója a gépnek?!
üdv.: Lilifee
-
Peak
addikt
-
Peak
addikt
azt ne felejtsétek el, hogy 1.) a dual-VGA megoldásoknál 2 különböző gyártó videokártyájának szoftveres/driveres együttműködése szükséges.
mondanom sem kell, hogy konkurensek, tehát egyik oldalról mindenképp szükséges a kooperáció a felhasználók érdekében, a másik oldalról nem érdek az, hogy a konkurens gyártó VGAját támogassák.
ebből adódóan bizonyos kombinációk esetén pl. egy játék automatikusan megkapja a vezérlést az erősebb VGAhoz...
viszont más esetben a két VGA driver konkurál egymással, nincs automatikusan "megadom magam mert én vagyok az integrált gyengébb video"...
hanem az alkalmazásra bizzák, hogy melyik VGAhoz forduljon.na most itt jön a képbe az, hogy a játékkészitők közül ezzel sokszor nem foglalkoznak, leszarják vagy csak bénák hozzá.
ezért ilyen esetben automatikusan az elsődleges VGAhoz fordul a játék, ami az integrált VGA.... hiába van ott egy erősebb, dedikált VGA egység.
(ilyenkor támadják le leginkább a gyártót a hisztis felhasználók és tombolnak hogy most azonnal csinálják meg a gépet mert a gyerek "dúmhármazni" akar és a 8 fps miatt hisztirohama van a büdöskölöknek)a jól megírt játékok esetén a Grafikus beállítások között ki lehet választani, hogy melyik grafikai egységgel, VGAval szeretnéd a képet számoltatni...
na már most mindezen információ birtokában remélem világossá válik, hogy ha valami gáz van, azért NEM az Acer, vagy egyáltalán nem a bármilyen más notebook gyártó a felelős... hanem 1.) chipgyártók 2.) alkalmazás fejlesztői
mindezek fényében természetesen follyon tovább a csevegés
uff én szóltam[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
safifoto
csendes tag
válasz Lilifee #22322 üzenetére
Szia, az utolsó driver amit az ati fejlesztett hozzá tudomásom szerint az a 11.5. Nekem ugyanilyen gépem van és az van felt. A következő már nem volt kompatibilis a 6550 kártyával. Ezt kéne letöltened, az Aceres drivernél azért újabb. Én más megoldást nem tudok, de örülnék ha lenne.
-
padra
aktív tag
válasz pepejoe #22323 üzenetére
Regisztráld be itt,töltsd ki az adatlapot,nyomtasd ki.Fénymásold le a számlát,azt hiszem a garancialevelet is le kell,és küld el nekik postán.De az Acer Advantage garanciát amit vettél abban le van írva a pontos menete.
[ Szerkesztve ]
-
pepejoe
tag
Sziasztok! Acer gépemre vettem +2 év garit. AcerAdvantage oldalon be is regisztráltam. Ezek után hol tudom megnézni hogy tényleg sikeres volt-e a gari aktiválás mert sehol nem irja és semmilyen emilt nem kaptam rola hogy meg lett hosszabitva! köszi
-
Lilifee
tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy adott egy Aspire 5820TG TimelineX gépecske, van benne alaplapi intel és egy AMD radeon 6550-es dedikált vga, melyek között manuálisan lehet váltani desktopról. Az Acer honlapján januári a legújabb VGA driver a géphez, miközben jól tudjuk h az AMD elég sűrűn ad ki újakat. Az AMD oldaláról letöltött drivert nem lehet felrakni, ha jól gondolom (vagy ha fel is lehetne valahogy hackelve rakni, akkor nem tudnék váltani és folyton az menne). Van valakinek tapasztalata, ötlete ahhoz hogyan lehetne frissíteni a drivert?
köszi
Balázs -
Peak
addikt
válasz kopygege #22318 üzenetére
1. bios frissités, amiben jóeséllyel van vga bios frissités is
2. user account controll settings - legalacsonyabbra állitás
3. legfrissebb driverek letöltése a chip gyártói oldalról
4. winRyzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
kopygege
tag
Sziasztok, lehet hogy ez más fórumba való, nem tudom.
Tehát adott egy kb másfél éves Extensa 5630, amin eddig Vista volt. Ott volt olyan probléma, hogy boot-oláskor függőleges szürke, illetve rózsaszínes stb. csíkok jelentek meg a képernyőn és mondjuk 80%-ban megjelent a bejelentkező képernyő, de volt hogy nem, ilyenkor amikor gondoltam, hogy már ott tartunk, akkor nyomtam egy entert és általában megjelent az asztal (ha nem, elküldtem alvó módba és akkor a felnyitáskor már rendben volt a kép).
Tegnap WIN7-et raktam fel, ami alatt olyan gondom is volt, hogy néha elkezdett ugrálni a képernyőfelbontás, mintha keresné a megfelelőt a rendszer. Ami a nagyobb baj, hogy azok a bizonyos csíkok használat közben (ablakok közötti váltás - illetve amikor kicsit elsötétül a háttér és megkérdezi, hogy biztosan futtassa-e ezt meg azt) megtörtént; aztán elfehéredett a képernyő és bár futott a rendszer (hangok billentyűk lenyomásakor voltak stb.) csak a power gombbal történő újraindítással lehetett bármit is tenni.Konkrét kérdéseim:
1. Szerintetek ezt egy sima chipset/vga driverrel tudom orvosolni? (Ebben azért hiszek kevéssé, mert ugye a bootoláskor nagyon sokszor ilyen a képernyő)
Ennek legfrissebb verziója honnan tölthető le WIN7 Ultimate-hoz?2. Ez inkább valami hardver gebasz?
Én leginkább arra a kis cuccra gondolok, ami a jelet ráküldi a monitorra (nem jut eszembe a neve...)
Ha ez utóbbi, akkor kb. milyen összegre számítsak a szervizeléskor?
Nincs körünkben megbízható szervizes szaki, aki nem horribilis összegért csinálja? (Én max. 10-et szánnék rá szereléssel...)Előre is köszönöm a segítséget!
-
waldner
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményezek eme laptopról? Link És magáról a boltról? Megbízható?
Előre is köszi!
Waldner -
sowi
őstag
válasz runner 125 #22304 üzenetére
a plusz 2 ev kiterjesztest 365 napon belul barmikor, a tores ellenit 90 napon belul kell regisztralni
@bacsi mindketto jo arra amire neked kell, en az 5742-t ajanlanam
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Adott egy öregecske TM 4151 Lmi. Szeretnék rajta kicsit javítani, de nem is tudom hol kezdjem. Először gondoltam ramra aztán maximum procira. Ennyi lenne az egész. Tudtok segíteni, hogy ramból meddig húzatható? Mennyit bírna még a lap? 2-4gb? Ha esetleg vennék bele erősebb procit, akkor milyet ajánlotok? Érdemes egyáltalán?
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
bacsi
csendes tag
Sziasztok!
Két laptop között gondolkodom, és ebben kérném a segítségetek.
1) Acer Aspire 5742-3373G50MN
-memória: 3GB, merevlemez 500Gb, processzor:Intel Core i3 370M
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5742-3373g50mn-barna/1065/2) Acer Aspire 5749-2334G50MN
- memória: 4GB, merevlemez 500Gb, processzor:Intel® Core i3 2330M
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5749-2334g50mn-szurke/1771/Amire nekem kell: net, filmnézés, munka, játszani nem nagyon szoktam. Lány vagyok így eddig csakis a barna szín miatt az első tetszene:-).Viszont azt olvastam róla hogy nem annyira jó a hangja és az aksija sem.
Melyiket választanátok?
Köszi a segítséget!!!! -
juve600
nagyúr
válasz turancsics #22301 üzenetére
http://www.nvidia.pl/object/notebook-win7-winvista-64bit-280.26-whql-driver-pl.html
-
juve600
nagyúr
nvidia oldalról töltöttem le a 280.26 a legfrissebb verzió-ha lengyel nyelvűt szeded le akkor telepitéskor a nyelv magyar lessz-(ez mindegyik nvidia drivernél igy van )és az letörölte elősször a régi verziót és utánna restart és felrakta a ujjat,red orchestra2-vel játszom ,elötte max 40 fps low beállitásoknál,most medium beállitások 60-90 közötti fps !!!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy új Acer noti, ugye amikre 1 év gari jár.
Gyanítom itt is lehet garit hosszabbítani adott összegért - noh most, azt a garanciális 1év alatt bármikor, vagy csak a vásárláskor lehet csak igénybe venni?Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Anyósnak megvettük a Acer Emachines E732 -3382g . i3 380 ,2 GB , 500 GB
Ára : 99.999 Ft + 9009 Ft ( 4 év garancia ) = 109.008 Ft 5 év garanciával
tapasztalatok : egyáltalán nem rossz a kaszni ( nem recseg ropog , nem gyűjti az ujjlenyomatot , nyomot mintás , fényes kijelző , ) , laposabb mint a Fujitsu , hűtőventilátora is halkabb , dvd írója is halkabb , Eddig csak + a tapasztalat de csak 1 hangszóró van benne
zsanérokkal nem vagyok kibékülve ( nem annyira szoros mint a Fujitsu-é , lazább ) , a fujitsu nak mokányabb ( de ahogy néztem a vékony zsanér a divat ) , a kijelző mint ha masszívabb a Emachines-é ( nem hajlik , vastagabb a kijelzőnél a borítás ) Gond nélkül felment a Win 7 + programok ( takarító , Office , vírusirtó stb ) gép gyors , meglepően halkabb mint a Fujitsu , videók , filmek , zenék , gond nélkül futnak . hang is jó ( pedig csak 1 hangszóró van benne ( hangerő kicsit light ) de ( szebben szól mint a Fujitsu )
Aksi 3 - 4 óra között bírta nettezésnél . Tv -re rákötöttem Hdmi kábellel ( hang + kép ) ( film , klipek ) gond nélkül
Windows - élményindex : Fujitsu 4,2 ( 4 GB ramm + a videó teljesítmény jobb ) Emachines 3,8 ( 2 GB ramm de erősebb CPU ) Szerintem nem volt egy rossz vétel a Emachines ( anyósnak megteszi ) [link] -
Nekem engedi. szintén 5830. Igaz nekem külsős win7 van fent. A driver meg az nvidia honlapjáról van.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 9420 x360 Érintő kijelző Laptop 14" i7-1145G7 32 ram 512 ssd 27% Áfás
- Dell Latitude 9420 x360 Érintő kijelző Laptop 14" i5-1145G7 16 ram 256 ssd 27% Áfás
- HP EliteBook 8560w,Workstation 15.6"HD+,i7-2760QM,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN10
- Lenovo Thinkpad T15 GEN 2 i7-1165G7 (0123)
- Lenovo Thinkpad T480s T490 T495 L380 L390 L480 L490 E480 E490 Angol / UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest