Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#36201) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#36200) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Takarítás a Windows Vista Service Pack 1 & 2 telepítése után, megoldva :)

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#36202) Tibi86 válasza GoodSpeed (#36200) üzenetére

Tibi86
(tag)

Igen így kell törölni, és nagyon ajánlott is. :K

Mivel én csak magát a kulcsot vettem a Vistához, így én alapból SP2-es telepítőt szereztem, ami azért nagyságrendekkel gyorsabb mintha RTM -> SP2 frissítési ciklust végig kéne csinálnom. Ráadásul, nem is lehet egyből SP2-re frissíteni.

Pont most húztam újra a Win8 után: a három napos belakott rendszerem 17,5 GB-ot foglal mindösszesen, kb mint a Win7.

(#36201) GoodSpeed

Aha, most látom írtál is róla. Szerintem sokaknak haszons lesz. :R

[ Szerkesztve ]

(#36203) solfilo

solfilo
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy német nyelvű Vista-s gépet sikerült szerezni, jó lenne, ha tudnám magyarítani, mert anyám használná.
A Vistalizator nevű progival elvileg meg lehet csinálni, próbálkozott már valaki vele?
Feltettem már ezzel a Vista SP2-es magyar nyelvi csomagot, szépen magyarul is beszél, de elromlott a Win Update, a frissítések egy része egyszerűen nem megy fel, akkor se, ha visszaváltok német nyelvűre. Mielőtt magyarítottam, felraktam minden frissítést, az update is azt jelezte, hogy a gép "am neusten stand", vagyis hogy naprakész. De ahogy felment a magyarítás, talált még frissítéseket, s azóta csak a gond van. Valaki ötlet, hogy mit ronthattam el? Illetve hogy egyáltalán érdemes e ezzel a Vistalizator-os módszerrel próbálkozni, vagy eleve halva született ötlet a dolog?

mod: Home Premium van a gépen, sajna nem Ultimate.

[ Szerkesztve ]

solfilo

(#36204) sebgutkopf válasza zoltanz (#36151) üzenetére

sebgutkopf
(senior tag)

120hz-hez milyen értéket kell beírni?

(#36205) kraftxld válasza solfilo (#36203) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerezz egy magyar HP telepítőt, a német kulccsal újrarakod és kész.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#36206) solfilo válasza kraftxld (#36205) üzenetére

solfilo
(fanatikus tag)

Köszi! :R
Folyamatban van az ügy! :)

solfilo

(#36207) sebgutkopf válasza sebgutkopf (#36204) üzenetére

sebgutkopf
(senior tag)

78

(#36208) vinikorn

vinikorn
(fanatikus tag)

Ha alvó állapotból elindítom a Vistát zárolt képernyő fogad. Hogyan lehet megoldani, hogy egyből az asztal induljon el?

(#36209) Brucehun

Brucehun
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Feltettem a Crysis 1-et Windows Vista 32BIT SP2-re és nem hajlandó elindúlni, mert mindig hiba üzenettel leáll, pedig a játék patchelve van! Mi lehet a probléma?

HALF-LIFE FOREVER!

(#36210) woland_y2k válasza Brucehun (#36209) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

mi a hibauzenet?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#36211) Brucehun válasza woland_y2k (#36210) üzenetére

Brucehun
(fanatikus tag)

" A Cryis müködése leált"

[ Szerkesztve ]

HALF-LIFE FOREVER!

(#36212) woland_y2k válasza Brucehun (#36211) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

hat ez igy karcsu. esemenynaplo mit ir? hibakod?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#36213) Brucehun válasza woland_y2k (#36212) üzenetére

Brucehun
(fanatikus tag)

azt hol tudom megtekinteni?

HALF-LIFE FOREVER!

(#36214) woland_y2k válasza Brucehun (#36213) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

start menu, kereses doboz, esemenynaplo begepel, enter. windows naplok, alkalmazasok es a rendszer ful alatt is erdemes megnezni.

(#36215) Brucehun válasza woland_y2k (#36214) üzenetére

Brucehun
(fanatikus tag)

Meg is van:

A hibát okozó alkalmazás: Crysis.exe, verzió: 1.1.1.6156, időbélyeg: 0x47d6d167, a hibát okozó modul: MSVCR80.dll, verziószám: 8.0.50727.6195, időbélyeg: 0x4dcddbf3, kivételkód: 0xc000000d, hiba pozíciója: 0x000127da, folyamatazonosító: 0x36c, az alkalmazás indításának időpontja: 0x01cd1271de4519d9.

HALF-LIFE FOREVER!

(#36216) woland_y2k válasza Brucehun (#36215) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

(#36217) Brucehun válasza woland_y2k (#36216) üzenetére

Brucehun
(fanatikus tag)

Közben rájőttem mi a probléma!
A mentéseimet ill. a beállításokat törölnöm kellett!

HALF-LIFE FOREVER!

(#36218) woland_y2k válasza Brucehun (#36217) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

yep, az altalam linkelt forumon is ezt irjak.

(#36219) kenand válasza kraftxld (#36205) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehet aktiválni majd , hogy nem ugyanolyan nyelvű lett telepítve?

Nekem is vagy egy friss szerzemény HP gépem Svéd Visa Businiss-sel ( a matrica szerint)
Ezt szeretném legalizálni ha tudom...

[ Szerkesztve ]

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#36220) woland_y2k válasza kenand (#36219) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

igen, lehet.

csak a kiadasnak kell megegyeznie (pl business), az mar mindegy, hogy milyen nyelvu, vagy hany bites.

(#36221) kenand válasza woland_y2k (#36220) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi, ha tényleg így van, ki kel próbálnom, majd csak találok egy HP OEM Vista lemezt (angol nem zavar, csak ne legyen Svéd :( )

(#36222) woland_y2k válasza kenand (#36221) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

igen, ilyenkor altalaban a megfelelo lemez megtalalasa szokta a nagyobb gondot jelenteni. a gyartot megkerdezted mar?

(#36223) kenand válasza woland_y2k (#36222) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Használtan vettem a gépet, külföldről hozták be. Nem hinném, hogy a magyar forgalmazó adna telepítő lemezt, de egy próbát megérhet...

(#36224) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tájékoztatóul:

Véget ért a Windows Vista általános támogatása

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#36225) rebugra válasza GoodSpeed (#36224) üzenetére

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hál istennek, ki az aki még ilyet használ?

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#36226) GoodSpeed válasza rebugra (#36225) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagyunk egy páran... Vistát, és Windows 7-es rendszert használok. Egészen pontosan egy Vistát és kettő darab 7-est. Van még elfekvőben egy 64-bites XP-m is ,de azt már nem használom :D

(#36227) xcds

xcds
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van nekem egy laptopom, eredetileg angol nyelvű 32 bites vista business volt rajta, de azt letöröltem. A serial matrica ott van az alján. Az lenne a kérdés, hogy honnan tudnék letölteni olyan vista-t, amit tudok aktiválni a serial-al? Ill. lehet-e magyar nyelvűt feltenni?

[ Szerkesztve ]

(#36228) GoodSpeed válasza xcds (#36227) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elveszett, sérült vagy hiányzó Microsoft-szoftverek, -hardverek és -kézikönyvek cseréje vagy pótlása, szervizcsomagok és termékfrissítések megrendelése

Adathordozók pótlása rendszerépítői vevőknek

(#36229) xcds válasza GoodSpeed (#36228) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Jóisten, mi ez a sok rizsa? Azt hittem, van egy link, ahonnan le lehet tölteni, azt csókolom. :DDD

Azért köszi! :)

(#36230) GoodSpeed válasza xcds (#36229) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van, csak nem ingyenes... MSDN...

(#36231) xcds válasza GoodSpeed (#36230) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

És ha torrent oldalról (én nem csinálok olyat ;] ) letölti vki, a msdn-est, az működik? Ha igen, akkor angolt kell vagy magyart letölteni? Mindezt hipotetikusan persze. :D

(#36232) woland_y2k válasza xcds (#36231) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

ha oem kulcs van a lapos aljan akkor nem, azt nem fogadja el az msdn-es telepito. nyelv meg mindegy.

(#36233) xcds válasza woland_y2k (#36232) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

És azt honnan tudom, hogy milyen kulcs?

(#36234) woland_y2k válasza xcds (#36233) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

rajta kell lennie a matrican.

(#36235) xcds válasza woland_y2k (#36234) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Elég kopottas. A termékkulcs tisztán látszik, de a többi nem nagyon.

(#36236) woland_y2k válasza xcds (#36235) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

hat, akkor max a szamla, vagy interneten utananezel, hogy milyen kiszerelesben arultak az adott laptopot. de en gyanitom, hogy az bizony oem lesz.

(#36237) xcds válasza woland_y2k (#36236) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Ja, én is. Köszi!

(#36238) taxy88

taxy88
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Előre is bocsánat ,hogy nem olvasom végig a több ezer hozzászólást, mert lusta vagyok, pedig biztosan itt van valahol a megoldás a problémára.
Ami következő lenne: USB gond, kicsit bővebben az ,hogy a rendszer nem ismeri fel az eszközöket(okosteló, usb hdd). Bluetooth egeret, pendrive-ot gond nélkül felismeri.
Addig eljutottam, hogy az energiagazdálkodási lehetőségeknél, a speciális résznél az usb szelektív felfüggesztést letiltom.Akkor néha jó.De a következő restartnál megint nem ismer fel semmit.
Windows XP-vel semmi ilyen gondom nem volt, tehát nem hardveres gond van szerintem.
Win7-el ugyanez a helyzet

Asus x51l(laptop) - Vista SP2 32bit

Köszönöm előre is!

(#36239) Tibi86 válasza taxy88 (#36238) üzenetére

Tibi86
(tag)

Lehet rosszul gondolom, de ha nem ismeri fel akkor nem az energiagazdálkodás miatt van.

Nekem a HP nyomtatóm és a WP7.5-ös telóm sem ismerte fel, mindaddig amíg rá nem toltam egy Windows Update-et. (úgy, hogy az említett eszközök közben be voltak dugva az USB-be)

[ Szerkesztve ]

(#36240) taxy88 válasza Tibi86 (#36239) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

Megpróbálom, köszi!

(#36241) taxy88 válasza Tibi86 (#36239) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

Megpróbálom, köszi!

(#36242) taxy88 válasza Tibi86 (#36239) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

A nyelvi csomagokon kívül minden fel lett rakva, de sajnos nem lett jó.

(#36243) Tibi86 válasza taxy88 (#36242) üzenetére

Tibi86
(tag)

Így van beállítva a win update?

Ha, így akkor passzolom.

[ Szerkesztve ]

(#36244) taxy88 válasza Tibi86 (#36243) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

Így:

http://mobilarena.hu/dl/upc/2012-04/143216_kepkivagas.thumb.jpg

csak a windows rendszerhez

[ Szerkesztve ]

(#36245) Tibi86 válasza taxy88 (#36244) üzenetére

Tibi86
(tag)

frissítések beszerzése más microsoft-termékekhez, katt a további tudnivalókra.

Ha így sem talál hozzá drivert, akkor manuálisan kell keresned

[ Szerkesztve ]

(#36246) taxy88 válasza Tibi86 (#36245) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

De akkor miért van az, hogy néha felismeri gond nélkül?

(#36247) Tibi86 válasza taxy88 (#36246) üzenetére

Tibi86
(tag)

Passz, pedig biztos vmi driver gebasz van nálad.
Legvégső esetben reinstall.

(#36248) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E havi, 64-bites Vistához

(#36249) Tanisz

Tanisz
(tag)

Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy Windows Vista Business x64 vagy x86 létezik-e magyar nyelvű telepítő?
Mivel tudtommal az Business-t nem lehet nyelvi fájllal orvosolni, mint az Ultimate-t.
Nagyon örülnék, ha nem lenne igazam:)
Ha valakinek van egy ilyenje, az kérem adja kölcsön, mert van jogtiszta serial számom (egy notebookhoz van), és örülnék, ha a jogtiszta szoftver ami rákerül az magyar lenne:)

Segítségeteket előre is köszönöm!:)

''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.