Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nikk

senior tag

Na akkor elmondom most, hogy kinek milyen noteszt érdemes vennie...

Acer = olyan gép, ami otthoni használatra lett kitalálva, annak ellenére, hogy csak egy noteszgép, és csak kevésszer szabad hurcolni, mert gyatra műanyagból van, törik, karcolódik, és tönkremegy... A kijelzője gyatra szar szerintem, de akinek nem inge...

Asus = mások állítása szerint szintén gagyi... Nem tudom, állítólag annak is gyatra a burkolata, és épp ezért nem a legjobb szállítgatni, inkább otthoni használatra.

HP = a márka az márka, jó drága. Lehet vinni, meg minden mert fasza műanyagból van. Egy a baj, hogy drága... Vidkari tekintetében mindig szart raknak bele, ergo: nem játékgép...

Dell = A legjobb laptopmárkák egyike... Hátránya, hogy csak Intel-el gyártják, a vidkari itt is ki van spórolva a 300.000 píz alattiakból.

IBM = A legstrapabíróbb gépeket gyártja... Hátránya, hogy csak Intel-el. Videókari itt is luxus természetesen...

MSI = Na ez az amivel bajban vagyok... Nagyon jó gépeket gyárt, mind Intel mind AMD-ben egyforma választékban. (a választék amúgy elég kicsi)... Váza gyakran Magnézium Alu, ami strapabíróságra utal... Kicsit itt is drágák tudnak lenni ha flejebb megyünk a létrán, ugyanakkor aránylag jó gépek... Bár nem értem, hogy Turion 64 mellé simán beraknak egy X1600-at, a Turion 64 X2 mellé, meg odaraknak egy gyatra integrált vezérlőt...

Amúgy az utolsó mindegyik márkára igaz...

DIGIC

Új hozzászólás Aktív témák