Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
Az a baj hogy ez egy bemutató teremben mutat jól. Otthon a szoba sarkába húzva már nem annyira csábító. Ráadásul azt sem értem hogy miért egy jó pár éves konfig hajtja meg. Nem is emlékszem mikor volt a gépemben 1080-as kártya de szerintem 6-7 éve. Hoznak egy szuper és tényleg egyedül álló vázat egy 7 éves géppel meghajtva. Nem is értem, de tényleg. Nem tudom hogy a 1080 párja most mi teljesítményben (kb 3060-ra tippelek) de legalább abból raktak volna bele, hogy legalább ne legyen annyira öregecskének tűnő a vas
-
nexplo
őstag
Azért ennyire nem nézem le. De ez tényleg nem mindenhova fér vagy mutat jól. Legalább 20n méteres szoba közepén már okés. Engem a gyenge hardver része lepett meg. A gép része alig ér valamit, a "trón" maga meg jó indulattal is csak pár százezret a különlegessége miatt. A monitor vagy monitorok érhetnek valamit, de azokat nem látom feltűntve, hogy hány darab meg a pontos típusukat...
-
nexplo
őstag
válasz
#32839680 #15 üzenetére
Skacok most figyeltem csak fel erre:
Ezt írják:
A csomagban található Predator Orion 9000 eredeti ára bruttó 1.099.900 Ft.
Egy rövid bemutatása pedig:
Intel Core i7 8700K
64 GB DDR4 memória
2 TB HDD + 256 GB SSD
2 x Nvidia Geforce GTX 1080 Ti 11GBHogy jön ki a 1.1M ár? Ez valami vicc
A váz jópofa, de a gép része hogy is fogalmazzak, nem egy mai vas
-
nexplo
őstag
válasz
Sebaj Fóbiás #13 üzenetére
Igen ez kicsit kattintasvadasz mondat volt. Nem ertettem elso korben hogy mire irtad, mea culpa
-
nexplo
őstag
válasz
Sebaj Fóbiás #11 üzenetére
Ez nem lottó. Itt vásárolsz olyan áron amit te adsz meg. Vagy inkább úgy mondanám hogy addig mész el ameddig akarod. Ide nem szerencse kell
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Lol, kb "ugyanannyira némi" szerencsével a világ összes lottóján is nyerhetsz. Ugyanazon a héten.
-
Rayyy
senior tag
A tájtül imidzsről aszittem', hogy valami idióta sisak. De kiderült, hogy csak egy idióta szék.
(Persze csak irigy vagyok. Meg poor boomer noob.) -
shaddam
aktív tag
Venném csak hova rakjam
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha lenne felesleges 50k-m....
(meg mellé még fél milka
)
Amúgy emlékszik valaki, hogy az előző licitáláskor ennek elődje végül mennyiért ment el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest