Acer blog: árverésen az utolsó Thronos Air

Ha tetszik az Acer gigantikus „gamer trónja”, akkor most némi szerencsével akár már 70 000 forintért a Tiéd lehet!

Úgy tűnik, hogy az Acer hagyományt szeretne teremteni az aktuális Thronos széria utolsó példányának árverésre bocsátásából: ahogy 2020-ban az első verziót, úgy most a második generációs Air modell forgalmazását is így zárják le itthon.


[+]

Magáról a Thronosról már többször írtunk, sőt, ki is próbáltuk; összefoglalva ez egy speciális székkel kombinált váz, mely több kijelzőt és egy erős PC-t foghat össze egy csúcsteljesítményű játékos „központtá”. A szék és a különböző elemek helyzete természetesen testre szabható, így az adott játékstílus igényeihez igazítható. Mindezt nem mérik olcsón, a Thronos csomag a mellékelt Predator Orion 9000 PC-vel együtt alapesetben 3,6 millió forintba kerül, és mivel nagyjából 180 kilogrammot nyom, szállítása sem éppen egyszerű. A mostani lehetőség épp ezért elég jól hangzik: ha más nem ígér magasabb árat, akkor akár már 70 000 forintért elvihető a hardver, ráadásul az Acershop.hu Magyarország területén azt ingyenesen házhoz is szállítja.

Mindez persze egy árverés keretében történik, mely október 20-án zárul. Az árveréshez a liciteket az Acershop erre a célra indított weboldalán lehet megtenni, és itt olvashatók a feltételek is. Ami fontos, azon túl, hogy regisztrálni kell, hogy a trollok elűzésének érdekében a licitálás lehetősége 50 000 forint regisztrációs díj befizetéséhez kötött. Ezt természetesen az árverés után visszafizetik, a nyertesnek pedig beleszámítják a vételárba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények