Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Én már pár gépre felraktam az (asszem) 5.03-as verziót. Ebben is a bőség zavarával találkoztam. A gépeken minden ment (A Colin 4 meg sosem fog)
Nem értek egyet a sok támadással, amit eddig kaptál, de mondanék pár építő jellegű kritikát:
A NimoCodecPack (sokkal több gondot okozott már nekem, mint az AceMCP, de) felkínál egy választási lehetőséget, hogy csak azt telepítsd amire szükséged van. Ezt jó lenne lemásolni, mert így nem menne fel 24 különböző Mpeg4 codec, amikor abból egy is elég. A G400, meg a Morgan steam switcher meg egy rakás más nem is kellene egy ilyen csomagba, mert csak bajt okoz. (Nem olvastam még végig, hogy benne vannak-e ezek, ha nincsenek, akkor örülök neki)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest