Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Én már pár gépre felraktam az (asszem) 5.03-as verziót. Ebben is a bőség zavarával találkoztam. A gépeken minden ment (A Colin 4 meg sosem fog)
Nem értek egyet a sok támadással, amit eddig kaptál, de mondanék pár építő jellegű kritikát:
A NimoCodecPack (sokkal több gondot okozott már nekem, mint az AceMCP, de) felkínál egy választási lehetőséget, hogy csak azt telepítsd amire szükséged van. Ezt jó lenne lemásolni, mert így nem menne fel 24 különböző Mpeg4 codec, amikor abból egy is elég. A G400, meg a Morgan steam switcher meg egy rakás más nem is kellene egy ilyen csomagba, mert csak bajt okoz. (Nem olvastam még végig, hogy benne vannak-e ezek, ha nincsenek, akkor örülök neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs