Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Én már pár gépre felraktam az (asszem) 5.03-as verziót. Ebben is a bőség zavarával találkoztam. A gépeken minden ment (A Colin 4 meg sosem fog)
Nem értek egyet a sok támadással, amit eddig kaptál, de mondanék pár építő jellegű kritikát:
A NimoCodecPack (sokkal több gondot okozott már nekem, mint az AceMCP, de) felkínál egy választási lehetőséget, hogy csak azt telepítsd amire szükséged van. Ezt jó lenne lemásolni, mert így nem menne fel 24 különböző Mpeg4 codec, amikor abból egy is elég. A G400, meg a Morgan steam switcher meg egy rakás más nem is kellene egy ilyen csomagba, mert csak bajt okoz. (Nem olvastam még végig, hogy benne vannak-e ezek, ha nincsenek, akkor örülök neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Entware topik
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest