Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Nemrég ismerősöm említette megszabadulna a régi gépétől.
Mondtam neki megnézem esetleg valami még menthető.
Azt nem gondoltam, hogy egy 20 éves gépről lesz szó.
Bármit érdemesnek tartanátok ebből menteni?
üdv
szabi -
ricsip
addikt
Thread necromancer
Tudtok nekem segíteni: NF7 V1.0 alaplap BIOS-t keresek
http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=NF7-S&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=BIOS
Innen semmit nem tudok már letölteni. Az oldal szerint BIOS: nf728.exe Bios Issue Date:2004/09/10 volt a legutolsó.
-
-
Alpi.
addikt
Sziasztok !
Én is szert tettem egy NF7-re. Rövid ismerkedés után, teljesen le vagyok nyűgözve tőle !
Sokkal jobb, mint amire látatlanba gondoltam. Egy Barton magos Athlonom van bele, nem tudom, hogy általános jellemzőjük vagy csak kifogtam, de az is nagyon jól megy !
Remélem pár nap múlva megérkezik a 9800-as Radeon és javítani tudok az eredményeimen !3DM 2001 [link]
3DM 99 [link]
-
gerlaip
addikt
Jó, hogy rátok találtam. A kisgépem eredményei Abit NF7-es alaplappal 2800+ Bartonnal futottak, 1GB rammal.
Leadtek TNT2 32MB SGRam 1588 (16biten: 1655)
Voodoo3 2000 PCI (16biten) 2189
Inno Gef4 mx440se 64MB 5449
Eagle Gef4 mx440se 64MB 5613
Radeon 9500 128MB 10057
Inno3d GeF FX5800 12389
(az FX még talán a 2500+ Bartonnal hozta ezt, azóta már szemetel a képe)
(Néhány teszt a már elhalálozott Asus A7N8X-emen futott, az Abit pár ponttal mindig előtte végzett. Nagyon űgy tűnik, hogy az NF7 sokkal minőségibb lap volt az említett Asusnál. Két év fiókban hányódást kibírt, amíg az Asus a gépben volt, miközben alig használtam, és mégis tönkrement...)
-
Attila_26
aktív tag
köszi szépen
most meg se kérdezem mert süket fülekre találna ugyanis megint kellene (Abit NF7) de most nem jön be az abit oldala sajnos :-( -
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
ABIT NF7-S V2.0 driver CD van valakinek? -
sapierik
újonc
Hello!
Az a problémám, hogy ujratelepítettem a gépemet (Win SP3) ujraraktam a drivereket, de a videokáttya és alaplap driver felrakása után a gép többé nem indul be, egyből lefagy a windows betöltésekor. Alaplap GIGABYTE GA-K8VM800M, videokártya Radeon 9250 128 MB. Az egész telepítés alatt működik csak a driverek felrakása utánni ujrainditástkor nem indul be. Ha kiveszem a videokátyát és az integráltra kapcsolom a monitort akkor beindul és minden működik. Eddig is ugyanezeket a drivereket (az eredeti diszket) használtam és eddig működtek, szóval szerintem nem a driver a hibás. Próbáltam ugyan olyan Radeon 9250 128 MB videokártyával, de ugyan az a helyzet. Tudna valaki segíteni hogy mi a probléma?
Valószinüleg megment az alaplap, vagy mi lehet a baj? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
antikomcsi #414 üzenetére
Ezer hála a Te hozzászólásodnak
Életre kelt a hang
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest