- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sapierik
újonc
Hello!
Az a problémám, hogy ujratelepítettem a gépemet (Win SP3) ujraraktam a drivereket, de a videokáttya és alaplap driver felrakása után a gép többé nem indul be, egyből lefagy a windows betöltésekor. Alaplap GIGABYTE GA-K8VM800M, videokártya Radeon 9250 128 MB. Az egész telepítés alatt működik csak a driverek felrakása utánni ujrainditástkor nem indul be. Ha kiveszem a videokátyát és az integráltra kapcsolom a monitort akkor beindul és minden működik. Eddig is ugyanezeket a drivereket (az eredeti diszket) használtam és eddig működtek, szóval szerintem nem a driver a hibás. Próbáltam ugyan olyan Radeon 9250 128 MB videokártyával, de ugyan az a helyzet. Tudna valaki segíteni hogy mi a probléma?
Valószinüleg megment az alaplap, vagy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Horgász topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest