Aktív témák
-
Garfield
aktív tag
fel !
-
Garfield
aktív tag
fel
-
Garfield
aktív tag
fel
-
bobsurf
őstag
#17?
-
Garfield
aktív tag
fel !
-
Garfield
aktív tag
semmi nem forrosodik csak az a retva déli híd
-
Dryman
őstag
Na mi az ábra a döglött lapoddal kapcsolatban?
-
Dryman
őstag
Te Garfi!
Nem lehet hogy ugy van beállítva a bios hogy lanról is éleszthető legyen a masina, mert akkor a déli híd igen is kaphat a stby 5V-os ágról tápot, jut eszembe az integrált LAN chip nem ugyanolyan forrófejű mint a déli híd?
Lehet hogy a LAN vez chip kaki, és rajta keresztül a déli híd is behal!
Ne értsd félre nem okoskodni akarok, csak találgatom az esetleges összefüggéseket!
Dry
Különben megvenném ha lenne most éppen ezen dologra 3K-ám, de sajnos nincs...
Ja és adsz hozzá minden tartozékot, doboz , kábelek satöbbi?
Mert ha igen akkor erősen gondolkodom a dolgon, de szigoruan csak alkatrészbeszerzés céljára! -
Garfield
aktív tag
de csinál ! a következőket :
össze pakoltam az emberünknek minden bekötöttem elsö bekapcs se kép se hang ! szétszedtem az egészet nézem lapot magában proci minden nelkul ! bekapcs venti felpörög vilagita a zöld+piros led déli híd elkezd örjítöen melegedni majd bizonyos ido utan 2-15mp ! piros HDD led elkezd villogni a villogas utemeben leallnak majd ujra indulnak a ventik, másodpercenként kb 1 villanás de igen szabálytalan ... mikor eléri a déli híd hömérséklete a maximumát a hövédelem lecsapja a gépet !
bios jumper átdug clear állásba: a lap nem imdul csak vilagit a táp jelenlétet vissza jelzö zöld led és a délihíd melegszik ! (a gep nincs bekapcsolva csak ra van dugva a tap es a delihid melegszik mint a diszno)
probaltam több táppal is ugyan ezt csinalja ! egyik pillanatrol a masikra jott ki ez a hiba ! -
PowerMan
csendes tag
Mit csinál, vagy nem csinál?
Amúgy dobozában 3k-ban érdekel. -
bobsurf
őstag
A doboz+sallang engem érdekelne.
-
Garfield
aktív tag
fel!
-
Garfield
aktív tag
tehat van egy Abit IS7-E alaplap ! halott a kicsike ! doboza megvan ! eszaki hid huto szinten, huteslefogato keret is van rajta !
mivel sokan keresnek halott abit lapokat igy felteszem hatha valaki elviszi ! aki többet az azé lesz !
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest