Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Szerintem semmi gond nincs ezzel, az mennyivel jobb hogy te minden kérdésre bedobod a multibutoron található Steelcase vagy Haworth székeket? Értem hogy a legjobb márkák székek tekintetében, de ez miben jobb annál ha mondjuk valaki ajánl egy másik széket, jelen esetben a SIHOO-t, ami mellesleg nemzetközileg is nagyon jó értékeléseket kapott és nem méregdrága?
Azzal hogy minden ilyen ajánlásra így reagálsz, csak azt fogod elérni hogy itt semmi mást nem lehet már ajánlani csak multibutor-ról Steelcase-t vagy Haworth-t.
Az a SIHOO szék 100 alatt, 90-ért de még 100-ért is nagyon jó, nem igazán értem miért kell egyből lehúzni, te ültél már esetleg benne vagy mi alapján mondod hogy nem jó? Elég rákeresni a székre és látni fogod az értékeléseket. Itt van egy pl.: [link]
Nem rosszból írom ezt, de akármikor feljövök ide, kb. ezek mennek csak:
- leszólunk minden széket ami nem legalább 150 ezer Ft
- minden szék szar ami gamer és minden szék szar ami nem Steelcase vagy Haworth vagy Herman MillerÍgy nehéz megismerni más székeket egyébként és talán jó áron hozzá is jutni valamihez ha ennyire megy a gatekeeping....
just my two cents.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Zody 1-ed van ha jól sejtem.
Két dolgot szoktak említeni negatívumként: a merev keret miatt kicsit előrehúzott vállakkal kell ülni ls nem lehet annyira szabadon mozogni; ill. enyhén hátradőlt az alappozíció, így nem egyenesen ülsz benne.
Ezeket tapasztalod?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Hol hibázik a következő gondolatmenet?
Veszek egy nem hulladék széket, mondjuk Markust és ráteszek egy ülőpárnát a dinamikus ülés érdekében. Plusz felvértezem a setupot egy állva is használható asztallal.
Világos, hogy nem tartanak az örökkévalóságig, de ergonomikus és olcsó megoldás. Vagy tévedek?Már kínomban mindenféle széket megnéztem neten. HM, Haworth, Spinalis, Merryfair/unique, de egyik sem tetszik ár-érték arányban.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Természetesen a Markus csak egy példa volt, de vannak állíható kartámaszos székek 100 alatt és a Markus felett.
"Egy párnától pedig nem fogsz "dinamikusan" ülni. Ezt hívják kókány megoldásnak."
Miért nem? No offense, tényleg érdekel. Elvileg a párnák ezért vannak."Sokszor leírtam már, ha neked is meg kell járnod a fizikoterápiát, gyógytornát, hónapokig majd beszarni minden mozdulatnál, akkor azt mondod majd hogy igazam volt. Amit most megspórolsz egy normális széken, majd az orvosnak fizeted ki."
Igen ez világos. A kérdés az, hogy az extra árat a tartósságot vagy a ergonómia miatt fizeted ki? Az előző gondolatkísérlet ezt hivatott modellezni."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
galervin93
őstag
Ha full szövet lenne (karfa is), meg nagyobb ülőfelület, meg szín... Pedig biztosan tartósabb lenne, mint amit linkeltem, de tényleg kb. csak a ruha lesz rajta, ha éppen levetem magamról, ideje sok-sok százalékában valszeg nem lesz székként használva.
=HG= kolléga által linkeltre viszont lecsapok, pont tökéletes lesz arra, amire nekem kell.
Köszönet mindkettőtöknek![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Veron
addikt
Még egy kérdés Zodyról.
Mennyire érzed pár nap után , hogy a deréktámasz erősség elállitódott? Teljesen, a leggyengébb állapotban van, azaz a pöcök lefelé áll?
Volt ma egy eszmefuttatásom Haworth Gáborral erről."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Azt állítja a Haworth, hogy ez normális jelenség, mert a deréktámasz a legkisebb szükséges nyomást fejti ki a derékra. Ha beállítod betonkeményre egyenesen ülve, de közben mozogsz, a deréktámasz adaptálódik az új pozíciókhoz és csökkenti a nyomást.
Legalábbis Gábor ezt mondta... hogy ez bug vagy feature nem tudom.Viszont a review-kkal összhangban megállapítottam, hogy a Zody függőleges helyzetban is túlságosan hátradőltem, abban a pozícióban nem tudom gépelni. Viszont bekapcsolva a forward tiltet, már megfelelőnek és kényelmesnek tűnt a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
bandus
veterán
közen még a steelcase please air is beúszott a képbe, kicsit még utána járok. nincs igazából kedvem, időm üléspróbázni, így valószínűleg online rendelés lesz. kértem ajánlatot a helyi dealerektől a zody-ra, akad-e nekik épp raktáron. emellett még van most 15% akció a steelcase weboldalán az please air-re, ami tök jó plusz 300 eur-t vissza tudk igényelni az adóból
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bendikeee11
tag
Érdekes meglátás, sokat olvastam vissza. Maradok a gamer vonalon köszönöm!
A "minden"-t kifejtem jobban: állítható magasság, állítható háttámla (fixelhető, hintázás nem érdekel), állítható kartámasz fel-le, előlre-hátulra, jobbra-balra. Fejtámla vagy párna nem érdekel mivel nem fekszek benne. Deréktámasz kérdéses, sose tudtam eddig normálisat próbálni.Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
Ermac
tag
Hali a Steelcase reply székek amiket linleltél ezek használtak ?
We are Many You are but One
-
Locutus
veterán
Az előző markusom bőrös volt, és csak több mint 10 év után kezdett a bőr mállani rajta.
A karfát pedig megoldottam fix magasítással (csavarozott közdarab), amennyi nekem kellett rá
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
rAY.BAN
tag
Az összes széket már összevissza állítgattam minden pozícióba kb amibe lehetett őket, de nem értem el vele különösebb javulást.
Érdekes módon több munkahelyi székem is volt, és azokkal nem volt ilyen problémám. Egy időben kerestem őket, de vagy olyan régiek, hogy már nem kaphatók, vagy csak cégnek adnak el belőle nagy darabszámban.Jelenleg egy LD Seating Task szék van munkahelyen és teljesen jó, 2 óra után sem volt benne különösebb bajom. [link]
-
spleenszuru
őstag
Tudom, eléggé fillér b*sz*s már, de megmerészelem kérdezni, esetleg ez a budget Unique Esta?
Az a kemény 7 db értékelés, legalább 5*.
Malaka!
-
csendes tag
Szia. Melyik szék boltban dolgozol?
Üdv.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
rAY.BAN
tag
De én meg pont erről beszélek; honnan tudod, hogy jó minőségű anyagokból van összerakva és nem fog széthullani, ha nem láttad még élőben, sosem ültél benne, sosem használtad egy percig sem?
Feltételezés csak, hogy ha egy drágább modelje jó egy márkanak, akkor az valamennyire igaz lesz az olcsóbb modellekre is...Nekem erről van konkrét tapasztalatom is; nekem jelenleg Steelcase Gesture-om van, a legdrágább a márka ajánlatai közül, de volt Please v2-őm ami ugyancsak a drágább székek közé tartozott; az anyagminőség és összerakás minősége mégis ég és föld a kettő között...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest