- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lokids
addikt
válasz szasanyi #10262 üzenetére
Az a baj, hogy 100-ig bezárólag nehéz olyan széket ajánlani, ami 120 kg felett is bírja. Sok gamer székre ráírják, hogy 150kg-ig, mert a gázrugó annyit tud. Majd a szivacsozás és a szerkezet többi része 1-2 év után megadja magát.
100-ig ha új kell én most nem is tudok olyan széket ami 120kg felett van hitelesítve és nem valami noname kínai átmatricázva. Ráadásul a megadott méret miatt a "bucket" design nem is jó, mert az szűk.
A legolcsóbb, ami talán megfelel az az Arenaracer Supreme. Ebben az árkategóriában kevés irodaszék van ami bírja.A fentebb linkelt Boston még 1 jó választás lehet. Anno IBM-ben az alapváltozata volt a széknek. Nem szerettük túlságosan, de a célnak tökéletesen megfelelt és bírta. Kevés ment tönkre az évek alatt. De itt már a 150K+ ársávot érintjük.
Bármennyire is rossz kimondani, de aki kövér az vagy fizet sokat, vagy gyakran cserél széket.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
LLKobe
veterán
válasz szasanyi #10219 üzenetére
Kipróbálás nélkül bármilyen széket is venni lutri. Még egy Herman Miller is olyan, hogy nekem a világ legjobb széke, más meg 10 perc után kiszállna belőle.
A megadott összeghez EZ van a legközelebb ami új és ajánlható.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
rAY.BAN
tag
válasz szasanyi #10187 üzenetére
Lehet rosszul tettem fel a kérdést; de hol 1280 EUR ahonnan szállítanak Magyarországra is? A hivatalos HM oldalról ugyanis nem szállítanak: [link]
We currently deliver to the UK, France, Germany, the Netherlands, Austria, Spain, Italy, Denmark, Sweden, Finland, the United States of America, Canada, Japan, China and South Korea.
(Én tudok most 1153 EUR-ért Csehből is egyébként, de onnan se szállítanak M.o.-ra...) -
-
Prowler
senior tag
válasz szasanyi #10072 üzenetére
Amikor a helyére kattan a háttámla annyi hangja van, de nyekergést, recsegést eddig nem tapasztaltam. Hintázásnál van egy halk kattogás, de azt a funkciót nem használom/használtam soha szóval nem tudom, hogy hiba vagy idővel "bekopnak" az alkatrészek.
Veremivadék Undorkutya
-
Dr. Akula
félisten
válasz szasanyi #10034 üzenetére
Volt gémer székem, 2 hete kiraktam a kuka mellé, hál istennek elvitték azt is. Letört az ülés magasított oldala, az eleje lelógott, a gázrugó kiütötte a talp alját, meg pár törött csavar elgurult valamerre. És baromi kényelmetlen volt, még a most ideiglenesen használt ebédlőszék is ergonomikusabb. A következő inkább legyen valami masszív irodai, amit egész napos ücsörgésre terveztek. Sőt, bírja a fetrengést, mert olvasásnál, filmnézésnél nem fogok 90 fokban ülni rajta az biztos.
-
Dr. Akula
félisten
válasz szasanyi #10027 üzenetére
Szinkronmechanika. Ez is emeli valamelyest a lábad, de nem 1:1-ben, tehát hátradőlve kényelmesebben fogsz ülni, nem 90 fokban behajolva. A hintás szék simán csak felborít. Egy kis emelés a hátradőlésnél nem árt, hogy ne akarj lecsúszni a székről, de azért ne a nyakadba kerüljön a lábad.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz szasanyi #10021 üzenetére
néztem, csak sajna a szövetbőr nálam nagyon nem opció. Tapasztalatom alapján max 4 évet bír és szétfoszlik a f*xba...
Ja igen arról ne is beszéljünk.. tényleg az ember néha venne pár full alapnak mondható dolgot, és vagy 5x-ös áron kapna, vagy egyáltalán nem talál... és akkor csoda ha külföldről rendel ezzel "szemét módon", nem támogatva a magyar gazdaságot...
Egyébként megfordult az is a fejemben (mert a szék többi része kifogástalan) hogy ehhez alkatrész, de ugy érzem esélytelen.[ Szerkesztve ]
-
-
Lokids
addikt
válasz szasanyi #10014 üzenetére
HA mindenképp gamer széket akarsz, akkor a Noblechair. Magyarban is több helyen elérhető. De szerintem ne a műbőr verziót. Esetleg Arenaracer szék. Kb ugyanaz a kategória, mint a Noblechair.
Viszont mindenképp próbáld ki, mielőtt ennyi pénzt kiadsz érte.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
LLKobe
veterán
válasz szasanyi #10008 üzenetére
Látom nagyon a gamer vonalon mozogsz, miért nem veszel egy profi irodai széket?
Mindenben jobb lenne.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Dying Light 2
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest