Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
mondjuk annyiért, én egy percet nem gondolkoznék tovább
Ezek a legjobb tanácsok, amikor úgy mondod valakinek hogy vegye meg, hogy nem csak hogy még nem ültél benne, de még csak nem is láttad élőben. Teszed mindezt egy teljesen más fizikai paraméterekkel rendelkező embernek. Szerintem hagynod kéne a tanácsadást olyanoknak akik legalább nagyjából tudják is miről beszélnek.
#9518 Zimmi91: Ezzel a súllyal és magassággal látatlanba megvenni egy széket butaság.
Illetve csak hajrá, de így felesleges tanácsot kérni itt, ha egyáltalán nem veszed figyelembe.
Ilyen magassághoz csak olyan széket szabadna venni amin az ülésmélység, a deréktámasz magassága, és lehetőleg még a háttámla magassága is állítható. De a döntés szabad, azt veszel amit szeretnél. Csak ne az legyen a vége hogy be kell majd magadnak is mesélned hogy jó ez, csak hát nem az. Ebben az esetben az impulzusvásárlás nem feltétlen kifizetődő. -
Zimmi91
addikt
Na majd privátban írj pár sort róla ha megjött és összeszerelted
Addig várok a rendeléssel, délelőtt már 2szer majdnem rányomtam
német raktárrol jönne az eredeti, találtam hozzá 12%os kupont így 82e forintra jön ki, ha azt mondod okés akkor, jövőhét elején megrendelem én is
-
Zimmi91
addikt
Szia, most nézegetem a székeket és ez a SIHOO M57 jónak néz ki, jókat is írnak róla, méretek alapján is jó lehet nekem. A rendes official oldalról 92e forintra jön ki szállítással együtt, amit te linkeltél az elején 119e ft. Garanciáztatás szempontból megérhet +30e forintot, hogy magyar shoppból rendelem?!
-
LLKobe
veterán
Ezekkel az "ismeretlen" márkákkal az a baj, hogy nem tudni mennyire tartósak.
A te magasságoddal nem feltétlen baj ha a támla pár centivel alacsonyabb, nem az határozza meg hogy kényelmes lesz-e vagy nem. 190 centi körültől már más kérdés.Újonnan baromi jól néz ki mind, meg még kényelmes is, csak 1 év múlva már lehet hogy más a helyzet.
-
LLKobe
veterán
Ha esetleg van pár órád, én azt mondanám menj el és ülj bele ezekbe:
1
1,5 (ugyanaz mint az első csak mesh támlával)
2A második drágább, de jobb. Nem kell megvenni, de ezek a legjobb gyártóktól származnak, és az állapotukat is meg tudod nézni, illetve beleülni mennyire kényelmes. Ezekkel nem nagyon tudsz melléfogni, tartós darabok.
Persze a linkeltet is veheted, csak azzal nincs tapasztalat, nem tudni mennyit bírja.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Erről speciel nekem nincs tapasztalatom. Jól néz ki az biztos, de: ha emellett döntesz, mindenképp tudakold meg mennyi és milyen garancia van rá. Legalább 2 év kellene, mert ha bő egyet kibír, akkor már jónak mondható. Ha valami van vele, az ennyi idő alatt kijön rajta. Illetve ha van rá lehetőség, próbálj olyan verziót venni amin az ülőfelület szövet.
Én ilyet vettem újonnan annó, pont 1 év kellett kb. hogy a hálós ülőfelület hintaággyá nyúljon, és nagyon kényelmetlen legyen.
Amit még jó lenne tudni, hogy a használt székek játszanak-e, illetve milyen nehéz és magas vagy. Illetve hogy merre laksz, szállításban nem lényegtelen infó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest