Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Sziasztok,
Széket keresek.
Hétköznap kb. 4 óra használat, hétvégén kicsit több.
174 cm magas vagyok, 68-70 kg.
A derekam már szétment a sok évi üléstől (emelgetés után fáj).
Bőr/műbőr felület kizárt.
Hálós háttámla esetleg, max teszek rá egy plédet nyáron mert ferdén mögöttem van egy klíma.
Ami fontos, hogy időnként vezetek, nem tudom hogy ezek a görgős székek mennyire stabilak, kormányzás közben nem fordul el, gurul hátra.
Laminált padlón lenne használva, jó lenne ha nem cseszné szét pikkpakk, cégnél ki lettek cserélve a görgők laminált barátra, de pár év használat után így is látszik a padlón hogy kopik.
Mivel nincs sok helyem jó lenne ha nem egy batár nagy szék lenne.
Az IKEA-s Markusról azt olvastam hogy a görgő befékez ha nem ülnek a széken, mivel nincs helyem kigurulni és kifordulni az asztal elől ezért ez nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe