- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hátha valakinek érdekes lehet: van valami új IKEA ergo szék, némi 'gamer' felütéssel.
STYRSPEL | 90e Ft | [link]
Én ugyan motorosasztalt nézni ugrottam be (egyedül az IDASEN vállalható; jó alternatívaha az ember nem akar külön legózni motoros állványt lapot és szerelni/festeni/etc.), de ott szembejött az új szék piros/szürkében és fekete/lilában (szerintem előbbiben jobb).
Saját magamon (192cm, 110kg) próbálva: kényelmes az ülő felület, és mélységében állítható; kényelmes a háttámla, a kerethez nem ér hozzá a vállam; a fejtámla OK; a deréktámasz inkább tisztességes iparosmunka, mint jó: horizontálisan a pozíciója állítható, de a keménysége nem; a tilting mechanika kellemes: nincs fixálható végpont és az ellenállás sem állítható szerintem (én nem találtam a szabályzóját), de kellemes az ellenállása: folyamatosan követi a hát mozgását, ami jó, de!: 'erőben' inkább csak ellentart, mint támaszt. Az igazán negatív pont a karfák: lötyögősek, illetve hiába állíthaóak oldalra/előre-hátra, sehogyan sem jó; ezeken túlmenően pedig a karfák együtt mozognak a háttámlával és hátradőlve csak útban vannak, mivel nem lehet őket eléggé hátrahúzni sem oldalra forgatni, hogy a vége ne vágjon az ember alkarjába.
5-10 percig örömködtem benne, így messzemenő konklúziót nem vonnék le; ugyanakkor: ha most hirtelen egy széket kéne vennem azonnal 100e-ig (akár munka, akár game), akkor 95% eséllyel gondolkodás nélkül ezt választanám.
Szerintem a Marcus, Jávorszarvas-vagy-mi, etc. 'egységsugarú-IKEA' modelleknél messze jobb, viszont árban közel van; ahogy a Noble Hero / AR Supreme típusokat is kenterbe veri ergonómiában, és ezen az áron talán még az officeplaza.hu 150-180e ársávjának is feladja a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest