- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwm3
tag
Sziasztok,
Ezzel a székkel van valakinek tapasztalata, esetleg vélemények?
https://www.metroiroda.hu/categories/irodai-forgoszekek/products/e9097633-636d-434b-8d2f-ba6e3a60fb41Sigma ec901
Köszönöm szépen!
-
Hi tagok!
Szeretném a segítségeteket kérni.Sok év után vettem egy normális asztalt, ehhez keresnék normálisabb széket.Eddig egy Jysk SKODSBORG széket használtam.Kényelem szempontjából nem volt gáz, viszont az utóbbi időben brutálisan nyekergett, plusz a háttámlát tartó "kitámasztó" folyton kicsúszott ezáltal teljesen hátradőltem amit egy mini szívroham kísért. Nincsenek nagy elvárásaim, az egyik és legfontosabb hogy ne fűtsön ha hosszú ideig ott ülök, ugyanis az előzőnél úgy volt. Haverok azt mondták, hogy ezen okból kifolyólag textil bevonatú lenne a jobb. Kinézetre semmi extra nem szükséges, fekete, szürke okés, de a színes "gamer" dijáznokról tartózkodnék. IKEA Markus-t néztem ki arról kb jókat írnak viszont jelenleg nem kapni. Árban 50-60K lenne amit "nem" sajnálnék rá, de ahogy nézegettem a kommenteket inkább 70 fölött vannak olyan amilyen bejönne... -
bepken
veterán
ebből egyébként milyen haszna válik a gyártónak? mármint hogy egyszerűen nem lehet egy szintre emelni a kartámaszt az asztallal... gondolja, hogy ha az olcsóbb kategóriás székébe ülve megtapasztalom, mennyire kényelmetlen, majd a drágábbiakat veszem meg tőle?
én gyakorlatilag semmi másba nem tudtam belekötni az "olcsó" székek kapcsán. nekem a párna kényelmes volt, anyaghasználat elfogadható, de ez a kartámasz dolog mindegyiknél csak felhúzott...gyakorlatilag enélkül a "fícsör" nélkül nincs is értelme váltanom a jelenlegi székemről.
-
atee
őstag
válasz
scabi78 #5043 üzenetére
Évekig hasznaltam úgy, hogy a kartámla alacsonyabb volt.mint az asztal. Sokáig nem zavart, de idővel a bal könyököm bánta! Persze nem vagyunk egyformák, de határozottan kényelmesebb ha egy szinten van a kartámasz és az asztal.
Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy komprumisszumos megoldásnak olcsón a markus van. Utána aprós Noble 85 töl fölfele. Aztán lehez még feljebb is menni természetesen.
Az egyéb olcsóbb próbálkozások rendszerint itt a fórumon mind bedőltek sajnos. -
-
scabi78
senior tag
válasz
Csokishurka #5040 üzenetére
Igen, már megkpatam a 100k-s ajánlatot...
De ha nem szeretném a székek mercédeszét, beérném egy opellel is, akkor nem jó amiket linkeltem? -
scabi78
senior tag
Sziasztok, két szék között vacillálok, valakinek van véleménye bármelyikről? köszi
(Tudom, hogy nem ez az ajánlott kategória, de ennyit szánok rá...) -
vjacintka
tag
Sziasztok!
Milyen széket ajánlanátok 80.000 ft-ig?
Kritériumok:
-nyaktámasz
-deréktámasz
-állítható karfa(előre-hátra és fel-le)
-rossz szokás, de szeretem feltenni a lábam az asztalra néha, tehát az üléstámla ne szorítson korlátok közé, mint egy kagylóülés
A 168cm-es magasságommal és a kb 70 kg-ommal talán nem nagyon szükül a kör.Előre is köszönöm!
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Vesporigo #5027 üzenetére
Update: AQUA is 2 év jótállással adja a Noblechairs Hero Black Edition székeket, javították az oldalon is. (Pár órája még 1 év volt kiírva.)
Online ár:
129 990 FtAz ár érvényes:
2020 november 27, péntek 23 óra 59 perc-igSzerintem ennyiért már simán megéri, rendeltem is egyet.
-
decision
csendes tag
Sziasztok,
25-30eftért szeretnék széket venni, bár lehet rossz helyen kérdezem - úgy látom jóval komolyabb összegek röpködnek itt. Ebben az árban tudtok ajánlani típust vagy igazából ebben az árban még mindegy mit veszek? (Tudom, gyűjtsek még, de nem arról van szó, hogy nincs pénzem, hanem, hogy ennél többet nem számok rá).
Köszönöm szépen.d.
-
starius
tag
Sziasztok, most black friday alatt nézegetem a székeket, de teljesen tanácstalan vagyok. 40k körül szánok rá, amiket kinéztem emagon / edigitalon
Kring Racer II
Raidmax Drakon
Gamdias Zelus E1-L
Gamdias Achilles E2
Zenga , Mylike székekEzek közül mi lenne a legjobb? Vagy ebben a kategóriában van jobb esetleg? 186 cm / 85kg , napi kb 5 órát lenne használva
-
MCGaiwer
addikt
egyébként van itthon forgalmazó / üzlet, ahol van kipróbálható szék?
Haworth-ot ismeri valaki?#4965
-
antalzse
csendes tag
Sziasztok! Hol lehet most székeket próbálni?
A Pixel-en kívül van ilyen lehetőség most a járvány miatt? Nobo-t néznék vagy SecretL, vagy bármi ami ez a szint. Köszi -
Vesporigo
aktív tag
válasz
igorguzmov #5028 üzenetére
Ahogy látom, ez a sima műbőr változat, én mindenképpen a black editiont akartam venni a PU-hybrid anyag miatt, elvileg tartósabb, mint a sima műbőr. Aztán majd kiderül.
-
Vesporigo
aktív tag
Hátha érdekel valakit: Noblechairs Hero Black Edition 1 év jótállással 129.990 Ft ma az AQUA-nál: link
(Viszonyításképpen HA-n 3 hónap garival szokott lenni 120k körül, a normál ára meg 160-170k körül 2 év jótállással.) -
Julot
aktív tag
Szia! Nem mondtam le, megjött a boltba de még nem vettem át. Gondolkozom még rajta... Egy RaidMAX Drakon DK706 lehet, hogy inkább jobb lenne...
De ha át is veszem, akkor sem fogom kibontani tudni, mert a lakás ahova szánom még felújítás alatt áll, és addig nem bontanám ki, amíg kupi van - de lehet, hogy megteszem. Akkor természetesen írok! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
danzatore #5016 üzenetére
Köszi, már annyi review-t és videót néztem a székről, hogy kifolyik a szemem
Hol azt mondják, hogy fú de nagyon jó, hol meg azt, hogy ez sem jó, az sem.
140k-ért jobban örülnék neki, ha élőben ki tudnám próbálni, hiába van a 30 napos visszaküldés, az megint egy +1 macera a vásárló részére.
Nem tudom, egyik nap úgy vagyok vele, hogy megveszem, majd a másik nap, hogy azért nem kéne.
Tényleg senkinek nincs ilyen széke haszálatban? -
so_ha
senior tag
válasz
mattheus #4986 üzenetére
"ilyen árban és azt gondoltam, hogy frissebben fogok belőle kikelni, mint ahogy beleültem"
Ezen jót nevettem ... nincs nagy elvárásod egy székkel szemben ... dolgozol benne 8-10 órát, és még utána legyél frissebb is, mint amikor beleültél.Valami masszőrt is kérhettél volna kiegészítésképpen a szék mellé
... mondom/írom ezt egy Leap_v2-ből ami egy Aeront váltott.
-
-
Vaze
őstag
válasz
Hege1234 #5017 üzenetére
Szia,
pontosan 10 napja hasznalom a Titan szekem,akkor ezt irtam rola..''Tegnap megerkezett a Titan,mikor kinyitottam a dobozt,mar akkor elvoltam ''ajulva'' hogy micsoda minosegi csomagolas.(sosem vettem meg ennyire draga szeket)
Miutan osszeszereltem,beleultem es abban a pillanatban bele is szerettem
Nagyon kenyelmes,nagyon elvezemHal Isten,ezen a szeken semmi sem recseg vagy ropog,kop kop kop,hihetetlen halk az egesz,imadom
Orulok hogy ezt valasztottam!''10 nap hasznalat utan jelenleg ez a velemenyem rola.
Egyaltalan nem zajos,soot semmi hangja nincs,se mikor beleulsz se mikor mozgolotsz benne,es akkor sincs hangja mikor ''gurulaszol vele''!
Es igen ez egy eleg sulyos szekes tenyleg egy massziv darab!
Annyi hogy a karfak jobra balra mozognak,de ez nem zavaro,csak akkor mozog ha te direkt megmozgatod oket.Ha szeretned csinalhatok videot is a mozgasrol.Engem nem zavar egyaltalan.
Igaz hogy ez csak egy szek,de egyszeruen imadom,es nem bantam meg hogy megvettem! -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
A secretlab titán mennyire zajos
pl: beleülésnél, mozgolódásnál, gurulásnál?néztem specnél hogy ez nem egy pille szék
az egész szerkezet masszívnak mondható? -
danzatore
újonc
válasz
J0shu4M1ll3r #4999 üzenetére
Nagyon sok review van a neten erről a székről, a weboldala is jó, tele van bemutató videókkal, majdnem vettem egy ilyet...ami engem eltántorított, hogy a 3. videó a szék oldalán az, hogy miként javítsuk meg házilag csavarhúzóval a beragadt mechanika kart
a másik, hogy több helyen olvastam, hogy túl puha a párnázása, ezért hamar kényelmetlenné válik az ülés. Mindamellett sok pozitív vélemény is van róla, de ezzel együtt már csak kipróbálva szabad sztem venni, csak ugye az a baj, hogy itthon nem nagyon forgalmazzák...
-
atee
őstag
válasz
antalzse #5012 üzenetére
Derékpárna. Van akinek kényelmes van akinek nem. Azért van hozzá mert így olyan mintha többet kapnál a pénzedért
Én kb. sose használom. Kipróbáltam és ennyi.
A karfa állíthatóság viszont egy jó funkció! Nálam pont úgy van beállítva, hogy egy szintbe van az asztal lappal. És így nem lóg le a könyököm! -
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két amatőr kérdésem. Mi szükség van a derékpárnára? Úgyértem, nyilván azért kell, hogy támassza a derekat. De akkor miért nem olyan a szék alapból hogy ne kelljen még hozzá párnát is rakni? Illetve most akkor melyik az "egészségesebb" használat? Párnával vagy nélküle? Nézegetem itt a komolyabb székeket és látom kiegészítőként a párnát, de nem értem hogy miért nem tudja a szék alapból a deréktámaszt megoldani.
A másik a karfa. Én a kezemeit inkább az asztalon tartom (gépelek vagy egér) miért fontos, hogy a karfa csillió D-ben állítható legyen? Itt is van "helyes" tartás, ahogy beállítod a kezednek?
Köszi -
pettort
újonc
WAU 2-ből melyiket érdemes választani, a hálósat, vagy a FAB verziót, van esetleg valami tapasztalat használat, kényelem szempontjából? Sajna jelenleg zárva van az officePlaza, szóval kipróbálni nem tudom.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Cyberbeni #5005 üzenetére
Noblechairs székek hardverapróról, 85k-tól, 1 év garancia
Biztos, hogy 1 év garanciával adják hardveraprón a bontott noblechairs székeket? Egyik eladónál láttam 3 hónapot kiírva, egy másik pedig csak az Epic GTX verzióhoz írt 1 év garit. A többinél egyáltalán nem láttam, de javítsatok ki, ha tévedek, és elkerülte a figyelmemet.
Ha tényleg 3 hónap, akkor lehet, hogy megéri picit többet fizetni, és megvenni 2 év bolti/gyári garanciával.
-
mattheus
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r #5004 üzenetére
Igen, tudtommal ez a hivatalos oldal
-
Cyberbeni
addikt
válasz
scabi78 #5003 üzenetére
Ezeket láttam ajánlani a legtöbbet:
Noblechairs székek hardverapróról, 85k-tól, 1 év garancia
Secretlab székek a gyártótól, 419 eurótól, 5 év garanciaDe ha nem csak gamer szék érdekel, akkor pl az irodabutik-tól lehet kérni ingyenes próbaszéket, onnan az Emagra X5-öt szokták ajánlani, az 86-125k felszereltségtől függően, 5 év garanciával.
Nekem egy Vertagear SL5000 van, ott az egy éves garancia alatt volt egy gázrugó csere és nemsokkal a garancia letelte után felhasadt az ülőrésze (mert gyakran felhúzom a lábamat, de attól még bírnia kellett volna)
-
tomazin
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #4999 üzenetére
Europan belul nincs vam, a 71 eur meg "kicsit" sok taxnak. Honnan rendelned?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest