- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, most lett elegem!
Derékfájós típus vagyok és kb 6-8 órát ülök a gép előtt. Eddig nem nagyon találtam megfelelő forgószéket magamnak, gondoltam előbb itt rákérdezek, hátha vannak jó tapasztalatok. Olyan széket keresek, amelynek állítható a karfája (ez fontos lenne, mert az asztalméret fix) és jól tartja a derekat, de hosszútávon is jó az ülepnek is, tehát nem túl kemény. Az ilyen főnöki bőrfotel-szerűségekkel nincs jó tapasztalatom, nem tartják szerintem a derekat. Jó lenne persze olcsón, de olyan 40-45 ezerig is elmennék, ha szükséges. Adtok ötletet? Kinek mi vált be? Előtte kipróbálnám, szerintem úgy a legjobb, tehát kivételesen nem biztos, hogy jó az online vásárlás.
-
Televan74
nagyúr
-
Hokunda
senior tag
válasz
YellowFlash #1943 üzenetére
Ilyen kerettel IKEA Markus az alapanjánlás, bár nem "gamer" de 10 év jótállás, 40k magyar hufért, fémvázzal, nem műanyag küllőkkel.
-
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
50K jó magyar pezóért keresek széket. 173 cm, 70kg vagyok.
Nem kell csicsás rgb colored szék.Valami egyszerűt keresek. "Gémer" szék is szóba jöhet, de csak egyszínű fekete vagy szürke. Örülnék ha valami időtállóbb anyagból készülne a termék (pl műbőr helyett szövet), bár nem tudom, hogy ennyiért ez mennyire lehet elvárás.
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Beleszaladtam ma ebbe a cikkba.. és meg is tetszett a szék.
Van valakinek esetleg tapasztalata ezze le típussal?
[Tesoro]Nézegettem az 576-ban a White Shark Road Killer széketek is, de azok eléggé gynakécskének tűntek.
Egyébként max 60k-ig keresek gamer széket. Nézegettem a DXracereket, AKRacinget is, de azok azért túllépik ezt a keretet.. A cikk alapján ez a Tesoro bejövős lehet...
Köszi!
-
mike1334
veterán
Na győzött a "lakásvásárlás az elsődleges" projekt, így a székre fordítandó keretet 20e forintban maximalizáltam, majd ha megvan a saját kecó, nézek oda egy jobbat. Napi 2 órát ülnék benne max, főleg hátradőlve, "kényelmesbe". (Igazából hintafotel kellene lábtartóval, de nem fér el.) Tudom, hogy ennyiért ne várjak sokat, szóval ha 2-3 évig nem esik szét és a derekem/hátam se vágja tönkre, akkor már boldog leszek. Konkrét típust gondolom ebben a kategóriában nem tudtok ajánlani, de legalább üzletet, ahol érdemes szétnézni vagy amit el kell kerülni?
Köszönöm! -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nagyjából ez van a mostani székemnél is, ergo, kényelmes, de ha kicsit kényelmesebben ülök, akkor hozzáérek az oldalsó tartóhoz.
Volt egy régi főnöki bőrszékem, az bitang jó volt. Mondjuk már nem tudom megmondani, hogy milyen széles volt az "ülőlap", de az kényelmes volt.
-
mike1334
veterán
Az Ikeaban a Markus székre 10 év gari van...ez mire terjed ki? Gondolom kopásra, ebből eredő szakadászra, foszlásra nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
AKRACING PREMIUM Gaming Chair Black Black V2 -ről mik a vélemények? ~185cm magas vagyok és úgy ~110kg. Napi szinten változó, van amikor 1-2 óra, de van amikor 5-10 órát ülök a székben.
-
mike1334
veterán
Ilyen széket próbált már valaki? Egész jó értékelések vannak róla. (Napi 2 órát ülnék benne tv+konzolhoz, meg laptop előtt, hétvégén kicsit többet).
-
marton.m
tag
válasz
koxminator #1909 üzenetére
Próbáld ki az Ikea Markus-t.
-
freelanced
addikt
Nem vagyok olyan nagydarab (70 KG) viszont 188 CM magas volnék.
Persze, nem várom el, hogy megmondjátok mi a jó, vagy mi nem, csak egy irányvonal érdekelne, hogy minőségben mondjuk 100.000 körül mi az amit érdemes megnézni.
Mert ügye például a DXRacerről is hallani hideget, meleget.
-
NavySeal
senior tag
Megnéztem, kipróbáltam Budakeszin a Stulwerk King 280-at.
Nagyon tetszett!!
Ülésmélység állítás, a kartámasz 2 irányban állítható, fejtámla 2 irányban állítható, háttámla magasságban állítható, szinkron mechanika.
5 év garancia.
El is döntöttem, hogy megrendelem, a várható szállítási idő 5-6 hét.
Parkett görgőkkel és picit puhább kartámasszal, valamint választott szövettel cca 100K HUF.
Magasabb embereknek is ajánlom, mert az ülésmélység állítás és háttámla állítás sokat segíthet. -
Ispy
veterán
válasz
freelanced #1918 üzenetére
Hát az a baj, hogy széket nehéz ajánlani, mert mindenkinek más a kényelmes.
Az biztos, hogy a magasság/súly növekedésével arányosan nőnek az árak is, szóval az alacsony és könnyű emberek előnyben vannak.
-
NavySeal
senior tag
Stulwerk King (280 v 380) székekkel találkozott már valaki? Tapasztalatok? Ha jól láttam kb az Emagra Zen X5 árában van.
-
NavySeal
senior tag
Van itt fórumtárs esetleg, aki AKRacing K7012-et használ?
-
artiny
őstag
Steelcase szekeket lehet venni Győrben ? mennyiert lehet a legolcsobb belole , megeri aa legolcsobbat is mevenni ?
egy ikeas 150- 200€ eurossal szemben ? -
L.Szabi
tag
Még mindig eladó újszerű, garis Akracing Premium Plus székem. [link]
Ha jó minőségű széket szeretnél jó áron, akkor mindenképp nézz be!
-
Yasuo
aktív tag
Üdv!
Már egy ideje használok egy Nitro Concepts C80 Comfort nevezetű széket, ami sajnos az idő múlásával elkezdte karcolni a parkettát. Tudna valaki ajánlani ebbe székbe parkettabarát görgőket? Vagy vegyek inkább egy egyszerű székalátétet? -
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #1903 üzenetére
Magamnak válaszolnék, de hátha mást is érdekelhet.
Tegnap voltam Pixelben kipróbálni székeket. Első körben az AKRacing székekre voltam kiváncsi, ezek némelyike megfelelt volna paraméterek alapján. De jól tettem, hogy kipróbáltam. Egyik sem volt jó. Az én magasságomhoz, szélességemhez totál alkalmatlanok voltak.
Ha már gamer szék, akkor a DXRacing 3 példánya volt az, ami teljesen kényelmesen, ahogy kellett, megtartott és megfelelőnek tűnt: Iron, Melaki, Sentinel. Ennyit viszont én tuti nem fogok székre költeni. Ráadásul műbőr az anyaguk, amit szintén nem szeretnék (nyáron belerohadás tipikus esete). Úgyhogy keresgélek tovább, de úgy tűnik, a gamer székek így kilőve, valami irodait kell nézzek.Mindenkinek erőteljesen javasolom, mindenképpen próbálja ki a kiszemelt széket, mert különben nagy pofára esés lehet belőle, ha csak netről, paraméterek alapján és kipróbálás nélkül veszi meg!
-
Füleske
addikt
Antares Boston H Extra : egész véletlen ilyenem van itthon kb. 5 éve. Sokat ülök a gép előtt , nincs vele nagyobb gondom. Nem egy Kinnarps , de nem is olyan ára van. Nem romlott el rajta semmi , nem szakadt ki. Teljesen használható a mindennapokban. Ha ár/érték arányban nézem akkor rendben van.
-
palipa
csendes tag
Deréktámaszról nem tudok nyilatkozni, mert itthon még nem volt olyannal ellátott székem.
Csupán arra céloztam, hogy noha az X5-ön van deréktámasz, kipróbáltam a beállítását, és optimális beállítással is kevésbé kényelmesnek találtam, mint az X4 deréktámasz nélküli háttámláját.
A szinkron mechanikáról annyit tudok mondani, hogy meggyőzőbb, mint az IKEA-s székeké. De nem értek mélyen hozzá.
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Xbox+TV-hez keresek kényelmes, strapabíró széket napi 2-3 óra játékra. Naponta ebben a székben lennék max 1h-t a számítógép elött is.
77kg vagyok és 176cm, szóval nem kell az extra teherbírás, de a tartósság természetesen számít.
A fórumról olvasott infók alapján, a következő székek maradtak:
- AKRacing Premium V2,
- Emagra Zen X5
Egyiket sem próbáltam még személyesen ki, az érdekelne, hogy a tisztelt fórumtársak melyiket ajánlanák inkább a fenti felhasználási szokásokhoz?
Köszönöm! -
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Elsősorban gamer széket keresnék, 191 cm és 115 kiló vagyok. Elég sokat ülök gép előtt, hétvégén előfordul 10 óra is egy nap.
Ami lényeges lenne, hogy szeretném, ha fejtámasz is lenne, ami kényelmes hátradőlést/fejtartást tenne lehetővé adott esetben. Most valami dzsunka Kring-et használok, de ennek már 1,5-2 év után billeg az ülőrésze is, ráadásul pont nem annyira magas, hogy tartsa a búrámat hátradőlésnél.
Ahogy néztem, ez azt jelentené, hogy kb. 95-100 cm magas háttámlával és/vagy 140 cm maximális magassággal kellene rendelkeznie (ja és persze ne legyen horror áron).
+ állítható kartámasz
+ dönthető háttámlaIlyen paraméterű létezik egyáltalán? Van-e olyan hely, ahol többet ki is lehetne próbálni?
ELőre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni.
Üdv,
Kox -
Tam1878
csendes tag
Sziasztok!
Az Iponon "akciósan" vásárolható most RAIDMAX DK709 gamer szék. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy megéri-e ezt a szolid összeget. Valamint, ha nem, akkor miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest