Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #1903 üzenetére
Magamnak válaszolnék, de hátha mást is érdekelhet.
Tegnap voltam Pixelben kipróbálni székeket. Első körben az AKRacing székekre voltam kiváncsi, ezek némelyike megfelelt volna paraméterek alapján. De jól tettem, hogy kipróbáltam. Egyik sem volt jó. Az én magasságomhoz, szélességemhez totál alkalmatlanok voltak.
Ha már gamer szék, akkor a DXRacing 3 példánya volt az, ami teljesen kényelmesen, ahogy kellett, megtartott és megfelelőnek tűnt: Iron, Melaki, Sentinel. Ennyit viszont én tuti nem fogok székre költeni. Ráadásul műbőr az anyaguk, amit szintén nem szeretnék (nyáron belerohadás tipikus esete). Úgyhogy keresgélek tovább, de úgy tűnik, a gamer székek így kilőve, valami irodait kell nézzek.Mindenkinek erőteljesen javasolom, mindenképpen próbálja ki a kiszemelt széket, mert különben nagy pofára esés lehet belőle, ha csak netről, paraméterek alapján és kipróbálás nélkül veszi meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged