- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #3300 üzenetére
Közben megválaszolom magamnak: nincs hozzá sem fejpárna, sem derékpárna.
Marad a Hero amúgy. -
koxminator
senior tag
válasz
Valenhun #3294 üzenetére
Kösz, a King sajnos nem jó, mert nem elég széles az ülőrész, és azt már próbáltam másfél-két éve. Ami DXRacerből megfelelő lenne, az csak a Boss és a Tank. Boss nincs Pixelnél, Tank meg már kereten felül van, annyit biztos nem fizetnék érte. Szóval marad a Hero, de előbb kipróbálom valahol, ha tudom.
Amúgy az érdekelne, hogy többféle Hero-t látok sokfelé, viszont van egy, amely jóval olcsóbb a többinél: a Limited Edition 2019 fekete-fehér pl itt. Vajon ez miért lehet?Pixelnél van a magyar ArenaRacer székekből is, ezekről hallott/tapasztalt már valaki valamit? Elég jó árban van és 5 év garanciával adják.
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Szék keresésben vagyok, kérdésem, hogy Noblechairs székeket meg lehet-e tekinteni, vagy kipróbálni valahol? Főleg a Hero érdekelne (191 cm és 110 kg vagyok), fontos a széles ülőfelület és a magas háttámla (a többi fontos kiegészítő mellett: fejpárna, derékpárna).
Előre is köszönöm a segítséget, ötletet.
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #1903 üzenetére
Magamnak válaszolnék, de hátha mást is érdekelhet.
Tegnap voltam Pixelben kipróbálni székeket. Első körben az AKRacing székekre voltam kiváncsi, ezek némelyike megfelelt volna paraméterek alapján. De jól tettem, hogy kipróbáltam. Egyik sem volt jó. Az én magasságomhoz, szélességemhez totál alkalmatlanok voltak.
Ha már gamer szék, akkor a DXRacing 3 példánya volt az, ami teljesen kényelmesen, ahogy kellett, megtartott és megfelelőnek tűnt: Iron, Melaki, Sentinel. Ennyit viszont én tuti nem fogok székre költeni. Ráadásul műbőr az anyaguk, amit szintén nem szeretnék (nyáron belerohadás tipikus esete). Úgyhogy keresgélek tovább, de úgy tűnik, a gamer székek így kilőve, valami irodait kell nézzek.Mindenkinek erőteljesen javasolom, mindenképpen próbálja ki a kiszemelt széket, mert különben nagy pofára esés lehet belőle, ha csak netről, paraméterek alapján és kipróbálás nélkül veszi meg!
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Elsősorban gamer széket keresnék, 191 cm és 115 kiló vagyok. Elég sokat ülök gép előtt, hétvégén előfordul 10 óra is egy nap.
Ami lényeges lenne, hogy szeretném, ha fejtámasz is lenne, ami kényelmes hátradőlést/fejtartást tenne lehetővé adott esetben. Most valami dzsunka Kring-et használok, de ennek már 1,5-2 év után billeg az ülőrésze is, ráadásul pont nem annyira magas, hogy tartsa a búrámat hátradőlésnél.
Ahogy néztem, ez azt jelentené, hogy kb. 95-100 cm magas háttámlával és/vagy 140 cm maximális magassággal kellene rendelkeznie (ja és persze ne legyen horror áron).
+ állítható kartámasz
+ dönthető háttámlaIlyen paraméterű létezik egyáltalán? Van-e olyan hely, ahol többet ki is lehetne próbálni?
ELőre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni.
Üdv,
Kox
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest