Új hozzászólás Aktív témák

• Stingie

tag

No, kb. 5 havi tapasztalat után az ArenaRacer Craftsman 360: a valaha volt legjobb székem. Pont. Pedig volt pár. :) Nem nyikorog, nem nyekereg, masszív, stabil és baromira kényelmes (ált. heti 2 nap home office + játék és egyebekre használom). A mágneses fejpárna akárhova tehető, levehető a huzat, mosható - a memóriahabos háttámla oldalt kényelmesen tart, a kiemelkedő deréktámasz pedig eleinte volt furcsa, hogy annyira stabilan belesimul a hátamba-derekamba, de mostanra már el se tudom képzelni nélküle. A korábbi székeimnél fél-egy óra után hát- és derékfájással keltem fel, de itt ezt egyáltalán nem érzem, pár nap használat után elmúlt ez az érzés (90kg / 178 cm) Direkt szövetet választottam, hogy ne kopjon le róla a festék - keresztvarrású a kopásálló masszív szövet a közepén megerősítéssel (varrónő ismerős mondta, hogy azért, mert így sokkal tartósabb a varrás maga), még a nyári forróságban is kényelmes volt, izzadásnak semmi nyoma nem volt. A szék egyébként piszok nehéz, van benne anyag rendesen, de ettől remélhetőleg tartósabb is lesz, mint a többi jelölt, amit próbáltam. Az egyetlen negatívum, amit felróhatok neki, az a különböző szögben illetve előre-hátra állíható kartámasz. Ez nyugalmi helyzetben (tehát beállítva a megfelelő pozícióba) erőhatásra picit holtjátékos, olyan fél cm körül mindkét irányba, de ez a click fém mechanika miatt van, amellyel viszont egy mozdulattal állítható az egész. A holtjátékot egy vékony fekete, láthatatlan gumiszalaggal orvosoltam, így már egyáltalán nem mozog. Kiváló szék, csak ajánlani tudom. A gyereknek most egy lengyel Gamvis Phantom Large-ot vásároltunk sulikezdési akcióban - abban is van anyag, ültem benne néhány órát, szintén jónak tűnik - néhány hónap múlva majd írok arról is, hogy bírja (ott aztán van térden ülés, fekvés, játék, ugrálás és minden egyéb...)

ArenaRacer Craftsman 360 (sötétszürke): https://arenaracer.hu/termek/craftsman-360-sotetszurke/

Új hozzászólás Aktív témák