Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
Való igaz, hogy a Sony mozgás megjelenitése nagyon jó! De volt Sony tvm, nem is egy! Eléggé nagy Sony fan voltam! De ami bosszantó volt,bizonyos dolgokat, szolgáltatást, szinte az utolsók közt vették át! Ill ha volt valami nagyon jó dolguk, akkor eszement áron adták ill nem megfelelő marketing miatt nem jutott el, kellően széles körben! Qled tvket jóval a Samsung előtt már csinált a Sony! Mini ledes tvket is mindenki előtt már csinált, de irreális áron voltak ill nem vitték le a közép kategóriába. Panasonic szintén számos dologba nagyon jó! Legtöbb házimozi erősítő videó része Panasonic! Szóval az el maradást arra értettem, hogy nem elég gyorsan vették figyelembe a változó világot és a Koreaiakat egy darabig nem vették komolyan! Annak idején én se gondoltam,hogy LG tvm lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest