Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
Való igaz, hogy a Sony mozgás megjelenitése nagyon jó! De volt Sony tvm, nem is egy! Eléggé nagy Sony fan voltam! De ami bosszantó volt,bizonyos dolgokat, szolgáltatást, szinte az utolsók közt vették át! Ill ha volt valami nagyon jó dolguk, akkor eszement áron adták ill nem megfelelő marketing miatt nem jutott el, kellően széles körben! Qled tvket jóval a Samsung előtt már csinált a Sony! Mini ledes tvket is mindenki előtt már csinált, de irreális áron voltak ill nem vitték le a közép kategóriába. Panasonic szintén számos dologba nagyon jó! Legtöbb házimozi erősítő videó része Panasonic! Szóval az el maradást arra értettem, hogy nem elég gyorsan vették figyelembe a változó világot és a Koreaiakat egy darabig nem vették komolyan! Annak idején én se gondoltam,hogy LG tvm lesz.
-
wallace 234
őstag
Jó ez a Panasonic! Csak kár, hogy annak idején elmaradtak, mint ahogy a többi Japán márka! Ill az árazás is bajos! Bár aki még hisz a Panasonicba biztos, hogy nem az ár lesz a tényező!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest