Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
jilian #56811 üzenetére
Quest 2-m volt vagy 1 évig, most meg megjelenés napjától van quest 3am, de 2 óránál többet még soha nem volt a fejemen VR headset egyhuzamban
De PC/PS5/Switch előtt se tudok egyhuzamban 2 óránál többet kiseggelni, mert nem..
Viszon az elő szokott fordulni hogy most játszok pl 40 percet, leteszem, majd fél óra múlva megint eszembe jut, és megint játszom 1 órácskát mondjuk. Ehhez viszont az kell hogy ne merüljön le a headset, mert akkor nem tudom használni.
Az hogy ne merüljön egyáltalán, nekem egyáltalán nem volt célom, még korábban írtam is hogy nekem az lenne a legjobb ha nagyon lassan de merülne, amit a Xiaomi powerbankommal meg is tudok csinálni. Az alzás tesztelgetés meg amolyan kíváncsiság féle..
Mellesleg múltkor eljött egy kollégám, és egy délután alatt legyilkolta a headset aksiját, a 10K-s powerbankot, és a 20K-sat is...szóval ilyen is van. Ilyenkor pl pont jól jön plusz 30K, ami ráadásul még szinten is tartja a headsetet.
Egyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest