Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
válasz izomman1 #50874 üzenetére
Bár a kérdés nem fekete vagy fehér, de tömören NEM!
Nyilván ahogyan többen is írták, a fizikai paraméterek alapján egyértelműen a HP Reverb lenne a győztes, de számomra más is számított:
- Az Oculus pofonegyszerű és könnyű használata számomra nagyságrendekkel tette kényelmesebbé a használatot
- Maga a cucc beállítása, paraméterezgetése jóval bonyolultabb volt, szinte minden játékhoz más és más profilt kellett gyártani hogy élvezhetően fusson, holott jóval combosabb gép volt alatta, mint a megjelenésének időpontjában elérhető maximum
- Rendszeresen kifagyott és kidobált a HP, miközben a Q2-vel ilyen évente egyszer fordul elő velem
- Valami miatt az egeremet sem tudtam használni (random)
- A HMD-ből kiálló kábel rohadt sprőd és kényelmetlen, a cockpitemben nem lehetett a versenyülésen kényelmesen elvezetni
- A képminőség (amikor működött) valóban jobb volt egy kicsit, de a sweet-spot olyan apró a Quest-hez képest, hogy itt sem adott annyival többet hogy a fenti kényelmetlenségeket és deal-breakereket (pl. egér, fagyások) lenyeljemHozzáteszem én csak autószimekkel és hébe-hóba repcsivel játszom, az általad kért progikkal ki sem próbáltam. De az autószimeknél nem sokat adott az élményhez, miközben zabálta az erőforrást. Az ACC-vel egy komplett kategóriával kellett visszavenni a grafikát, hogy normálisan, 90fps-el fusson (nem csoda, jóval több a pixel) de nem érte meg az áldozatot. Élesebben láttam, hogy sz@r... Ráadásul a szimezés már csak olyan, hogy rohadt gyorsan változnak a pálya és versenytárs viszonyok, nagyon nehéz belőni hogy mit bír el éppen a gép, mert ha egy lobbyban lesz eső, vagy köd, akkor mindjárt 20-30%-al több póver kell. A Reverb pedig falta a videókártyát és a 4080 is kevés volt neki ilyenkor.
Úgyhogy azt választottam, hogy a Reverb árát beletoltam egy új 4090-esbe, a Q2-t megtartottam, és megnéztem mit lehet belőle kicsavarni. Nos, mindent felrakhatsz maxra, a képfrissítést akár 120-ra is (AMS2-nél) de az ACC is röcc nélkül meg rajtban-viharban...
Ez nekem többet ér, mint egy picivel élesebb kép egy lyukon át.
(Persze akinek az élete a berhelés és nem sajnálja a folytonos állítgatást, a játékok tesztelését, béta driver-ekkel, mod-okkal kísérletezést annak nyugodt szívvel ajánlom. De sajnos rövid időn belül nem leszek megint nappali tagozatos egyetemista... :D Család-meló mellett meg azt a kis szabadidőmet játékkal és nem tweek-eléssel akarom tölteni)
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest