Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Jakab66[hun] #48975 üzenetére
Ja, akkor vágod a dolgokat
Én performancia gondokkal küzdöttem, ezért tesztelésképp kiraktam a 4k TV-re, beszarás milyen szép volt, de VR-ban azért teljesen más élmény.
Nekem egyszeri végigjátszás is necces a játékoknál, rengeteg van még talonban, de ez simán megérte a befektetett időt mert maradandó élmény maradt. Mondjuk nem akartam elhúzni sem, gulasoft belerakott 100 órát, én is tudtam volna még bóklászni, bázisokat építgetni, torpedót ki sem próbáltam, energiacella töltőm meg sem volt, ...
Nem értettem hogy mik ezek az időkapszulák, aztán a játék végén rájöttem.
Összeállítottam egy tök jót kianitokkal, ionkockákkal meg ion energiacellákkal, csatoltam mellé egy szép képet mikor elkapott szemből a reaper, de nem bírtam VR-ban begépelni semmit. Sem kontrollerről sem billenytűzetről, ezért nem tudtam leokézni az egészet.
De ismét ránézve benne volt minden. És ki is dobta a procedúra közben. Szóval talánMost játszok majd valami mást, aztán behúzom majd mindenképp a Below zero-t is, mert állítólag VR moddal ugyanolyan jól használható mint az első rész.
Ja tényleg, ha VR-ban játszanád majd akkor mindenképp tedd fel a nexus oldaláról a VR performance modot és FPS booster modot vagy mi a neve. Illetve én bekattintottam a szemkövetéses kurzort.
@Dyingsoul: én arra gondoltam hogy dobnám a 6DOF-ot is mert nincs helyem a gépnél ülve hadonászni este. Szóval úgy tolnám végig mint a subnauticát vagy a Robinsont, hogy körbevesz a VR világ de sima kontrollerrel irányítok mindent. Asszony ott néz mellettem TV-t én meg fejhallgatóval VR-ozok közben, ez így sima liba lehet egész télen. Emlékszem anno Elitet is toltam minden este 1-2 órát így joystickkal hónapokig. Bár most nézem hogy a Skyrimnek van controller támogatása! Akkor lehet hogy visszatelepítem azt mert annak már nekiugrottam egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest