Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz Danecay #47273 üzenetére
Szerintem semmiben nem mondtam eddig ellent az eddigi állításaimnak
Még a Lenovo megvásárlása előtt mentem el kipróbálni a vr-t, tehát azt már úgy vettem meg hogy tudtam mire számíthatok.
Annál valóban 2500k és gtx 970 volt, de kompromisszumokkal tudtam csak használni, lebutított grafikával, viszont nekem így is megfelelt mert az élmény kárpótolt.
A Reverb G1-nél már 9700k és 1080ti volt, de ez sem az igazi, és most vettem nemrég egy G2-t és egy 3080-ast, ezzel már úgy-ahogy feljebb lehet tolni a grafikát.
Attól is függ hogy mivel játszol. A lenovo felbontása 1440 szemenként, a Reverb G1 meg 2160, a G2 pedig 3000 felett.
Nincs gpu ami ki tudja hajtani full grafikán natívban pl. a MSFS-ben. Il2 okés, DCS megint csak akad. Az autószimeket sajnos nem ismerem.
Egy a lényeg, 50-ért semmilyen vr eszközt nem ajánlok, ha gyengébb géped van akkor egy Questet, ha jobb akkor egy Reverbet, de ahogy mondtam mindenképpen csak egy próba után.
Ahogy láthatod ezt nem csak én mondom, hidd el hogy ezzel a tanáccsal megspórolunk neked egy csomó felesleges kört (és pénzt).
Csak azt kellene valahogy megoldanod hogy először kipróbáld, aztán utána már könnyebb dönteni hogy mi legyen.
Spórolósan sajnos nem megy, az a mobil vr kategória, de azt hagyjuk.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
Új hozzászólás Aktív témák
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest