Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz sheep #47272 üzenetére

    Köszi a választ!

    "A másik meg hogy ahogy a többiek is írták,a vr-nak brutális gépigénye van, ha nincs megfelelő gpu-d akkor szenvedés lesz és a rossz élmény miat azt mondod a végén hogy a vr szar.
    Azt továbbra is fenntartom hogy próbáld ki, anno én is rászántam egy napot és felutaztam Pestre a próba miatt."

    De hiszen ha jól emlékszem, a Te esetben olvastam konfigodat amivel a Lenovo headset-et használtad, i5 2500k, GTX970, ha nem Te voltál akkor bocs. Valamint felutaztál Pestre és mégis Lenovo Explorer-ed volt? Kb. mindenben ellentmondasz a korábbi önmagadnak :) Feltételezem a váltás miatt utaztál fel. Mondjuk nekem egy budapesti kiruccanás oda-vissza 400 km lenne. Mondjuk ha rákeres az ember biztos talál közelebb is lehetőséget.
    Írtad, hogy azért vetted meg anno mert átszámítva ~50e Ft volt. Nos hát én is ilyen vagy hasonló nagyságrendben gondolkodtam, nem pedig 150-200e-esben, mert ugye akkor csak az lenne a kérdés, hogy melyiket ami belefér ebbe az árazásba. Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy az általam megcélzott árkategóriába i lenne a legjobb választás, de a jelek szerint nincs ilyen. Azért nem fér bele a drágább, mert ahhoz, a többlet minőség kihasználásához amit a drágább készülék nyújt, ahhoz új, vagy legalábbis, másik újabb videokártyát is be kellene szereznem, az meg már úgy húzós.

    Ne értsetek félre, nem kekeckedni akarok, és tudom, hogy csak jót akartok és nyilván ha egyértelműen jó terméket javasoltok, azzal nem lehet mellélőni. Viszont én is járok olyan topikba, ahogy adott esetben én teszek javaslatot, és gyakran tapasztalom azt, hogy a szintén segíteni szándékozó fórumtársak, néha tüllűnek a célon, és drága cuccokat javasolnak megvásárlásra, olyanokat amit adott esetben én is megirigyelnék, vagy megvennék ha nem olyan lenne az árazásuk, de én tökéletesen beérem a középkategóriával is. Értsd, én több min 20 éves szimulátorozással a hátam mögött sem célzok meg egy DD kormányt, míg olvastam már olyan jótanácsot, amiben ilyet ajánlottak egy abszolút kezdőnek. Naná, hogy jó cucc és vélhetően nem lehet vele mellélőni, de akkor is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák