Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
Vettem egy PSVR headset-et a Black Friday learazason 55 ezer Ft-ert. Az elso ami feltunt a dobozan a HDMI felirat.
A Playstation Pro egesz jol lejatsza a gyari lemezen levo filmeket, a 3D-ket is. Mivel juliusban vettem egy Questet (RTX 2060, 16 GB, I7-8700) igy van osszehasonlirtasi alapom.
Elosszor a pozitivumokat emlitenem: a headset kep minosege semmivel sem gyengebb mint a Quest 1-nek. (bluray illetve iso lejatszasal tesztelve) Azt azert meg kell emlitenem hogy nem tudtam kirakni a blu-ray filmeket parhuzamosan a tv-re. Kenyelmes a headset, nem kell atalakitani hogy ne nyomja az arcunkat illetve az orrnal van ket gumilap hogy ne jojjon be a feny.A kabelezes eleg rugalmas es konnyu. A screen door effect az eltero Oled matrix miatt negyszogletes, a display 120 Hz-es.
A PS4 Pro persze izzad de ugy altalaban nem erezni komoly visszalepest a Quest 1-hez kepest. Ami meg tetszik hogy van Disney+ app a playstore-ban es vettem par exluziv jatekot is. (Astro Rescue Mission, Resident Evil 7, Blood and truth, Ace Combat 7 Skies Unknown VR, Batman: Arkham VR, Marvel's Iron Man VR stb.) A Playstore-ban a learazasok gyakoriak, a VR jatekokat 50-80% os learazason vettem. (atlag 62% diszkontot kaptam)
A gyerekek imadjak a Rescue mission-t. Meglepoen jol mukodik a tracking pedig az ajanlott 2 meter helyett 3m-re ulunk a kameratol. (a fagyik (move controllers) meg nem erkeztek meg ezert ez meg valtozhat) Persze nincs guardian ezert ajanlott az ulo pozicio mert 20 cm-re a kameratol jelez hogy kozel vagy.
Ami viszont nem tetszik hogy ennek is MURA effect van az oledjen amiert meg augusztusban visszakuldtem a Questet cserere. (szurke pixelek kozott pirosak is vannak)Viszont a felesegem meg nem engedi visszakuldeni mert kb. 3 hetig tart es O is szeretne hasznalni mert vegre nem nyomja a fejet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- Iqos cigaretta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest