-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
abydos #20040 üzenetére
VR-ra ennél többet tuti nem fogok áldozni, ezen az áron meg most a lehető legjobb a Rift S. Igazából Valve Index lenne a köv lépcső, de mivel nem volt Vive-om így mindent meg kellene vennem, én meg annyit nem szeretnék kiadni rá, így én a Rift S-el bőven meg fogok elégedni a következő 1-2 évben ez 100% Ez nekem úgy is újdonság lesz minden téren, legalább most már meg tudom ismerni rendesen a VR világát.
Van az Oculus Store-ba illetve Steam-en is jó pár ingyenes játék, űrjárós kis "játékok" vagy ismeretterjesztős progik, nem is tudom minek hívjam, ezekből "sokat" ki fogok próbálni.
Amit meg fogok venni az a Superhot, Robo Recall, Beat Saber, The Climb-> (ez biztos nagyon jó lehet a látvány miatt)Köszi, ennek a a Viveport-nak utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest