Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
Raymond #20034 üzenetére
Raymond, kpbendeguz: Olyan erzesem van hogy nagyon tajekozottak vagytok a temaban de egyikotoknek sincs szemuvege es az elmeletet probaljatok valahogy a gyakorlatba ultetni. De akkor legyszi irjatok oda hogy "szerintem". Teljesen hibas kovetkeztetst irtok le tenyallitas szeruen.
Hibas tenyalitas pl hogy annak nem kell korrekcio aki ket meterig nem lat jol.
A masik hogy a szemnek egy adata van amit a szemeszeti papiron van. Az lehet a cylinder ugyanaz de mas tavolsagra mas dioptria kell. Ezt kb 3x irtam le eddig valahogy ez a nyilvanvalo teny nem megy at. Nem tavollatasi broblemarol irok ahhoz nem ertek
Leirtam a dioptriaimhoz hogy hany centire vonatkoznak. A monitorhoz 70centi korul. Ez jo a VR-hez. Az elmult evekben folyamatosan romlott a szemem ezert van kb 10 szemuvegem majdnem negyed dioptrias osztasokkal emiatt jol be tudtam loni melyik az eles.
Azzal felesleges zsonglorkodni higy hol a virtualis ter ennek semmi koze az eleslatashoz. Valoszinu ebben ertunk egyet egyedul csak ti ebbol levezetetitek a dioptriat is:) peace
Ja es egy optometrista ismerosommel kitargyaltuk. A pontos valaszhoz tudni kene az oculus lencse dioptriajat ugyanis a szemuveg es a oculus lencse kombinaciojabol a szem a vr monitoroknak az eles kepet latja ami a hmdben van.
Ocsont: szerintem probald vegig 1000 forintosokat. Az nagyon zavaro hogy a eles pont eleg kicsi ezekben azt meg kell szokni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest