Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Én az egészhez nem értek
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Háztartási gépek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: