Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Én az egészhez nem értek
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Futárcégek
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: