Új hozzászólás Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Köszi emberek, 1 dologra már most rájöttem 1 perc alatt... Nagyon sok a dolgom, de még ma meg kell csinálnom valamennyire... Igen, ilyen iskolai feladat, de nem vérre megy, csak tök ciki, mert a többiek tanultak ilyet tavaj én meg már régen, de akkor sem figyeltem oda...
Nah mind1...
Pontosan egy olyan program kéne ami elindul és kiír 5-6 pontokba szedett műveletet 1től 6ig, amiket fájlokon lehet véghezvinni... pl.:fájl létrehozás, egyik fájl tartalmát a másik végéhez hozzáírja, kitöröl egy fájlt, átnevez egy fájlt... stb, ami eszembe, eszetekbe jut... És az a lényeg, hogy futtatja a manus és kiírja neki pontokba, hogy pl 1. fájl létrehozása, és a manus létre akar hizni egy fájlt. A menüpontok után kérdi a szöveg, hogy nah melyiket választod, a manus 1-est üt, aztán a progi bekéri a fájl nevét, aztán a atartalmát, aztán létrehozza. Aztán megint lehet választani, hogy mit akarok és újra jöna menü a 6 választási lehetőséggel. Persze ilyen apróságok, hogy lennie kell a 6-ik után egy kilépésnek ispl 7es... Szal ilyesmi kéne konkrétan...
Nah mind1, tele vagyok programmal, de estig meg kell csinálnom, majd belehúzok...
Köszi all... (azért jöhetnek még a tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged