Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Transmission-höz csináltam egy scriptet régebben, ami bizonyos trackereket külön véve törli transmissionből a torrentet, és áthelyezi egy !Delete mappába a tartalmat. Mikor utoljára hozzányúltam tavaly, akkor csak annyi kellett, hogy a "Morning Show" letöltések amik alapból egy specifikus mappába töltődnek onnan ne kerüljenek ki, így bekerült egy + sor, és ez működött sok sok időn keresztül, aztán jött még 2 sorozat ami egy mappába töltődik rögtön, és nem szeretném, ha onnan átkerülne a !DELETE mappába, és itt jöttek a bajok, csak beleírtam +2 változót, és azóta nem megy egyik sem.

Rátudna valaki nézni, hogy mit rontottam el?
Tökéletesen működik a script, egy bajom van vele, hogy !Delete (MOVEDIR) mappába kerül Fairy Tail || Naruto || Morning Show.
if [ "$MORNING_SHOW" = "" ] || [ "$FAIRY_TAIL" = "" ] || [ "$NARUTO" = "" ]; then
transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --torrent $TORRENTID --move $MOVEDIRAzaz ha változó=nulla, akkor nem morning show, VAGY fairy tail VAGY naruto, így azt át kell helyezni, ellenben áthelyez ez most mindent

Teljes script:
http://pastebin.com/U9v7tvKB
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest