Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz korcsi #16074 üzenetére
Hello!
Köszönöm a segítséget. Sajnos úgy néz ki nem sikerült. A router tárhelye megtelt, kb. 1,6MB üres hely maradt így nem tudja feltölteni a firmware-t. SCP kapcsolattal töröltem a részben feltöltött bin file-t, így már be tudtam állítani a router-t. Végül is működik, de mivel nincs elég tárhelye - 8/128MB - nem tudom frissíteni (a jobb felső sarokban "Refreshing" jelzés) sem a gyári firmware-t visszatölteni.Üdv. V. Körte
-
vargalex
Topikgazda
válasz korcsi #15768 üzenetére
Igen, a vlan miatt lesz .1, .2... stb. a vége. Ha nincs szükséged a switch vlan config-jára, akkor akár meg is szüntetheted. Rajtad múlik, a rendszer teljes szabadságot ad neked.
ip parancs itt is van, megnézheted az interface-okat. Csak van switch config is az swconfig paranccsal. Snapshot alatt már nem lesz, ott DSA van. Minden port külön interface-ként látszik és bridge-be vannak szervezve. Pl. egy RT-AC65P esetén:root@RT-AC65P:~# brctl show
bridge name bridge id STP enabled interfaces
br-lan 7fff.049226468774 no wlan0-1
lan4
lan2
wlan0
lan3
wlan1
lan1
[ Szerkesztve ]
Alex
-
krealon
Topikgazda
válasz korcsi #15764 üzenetére
"Vettem egy Mi router AC2100-at, leírás alapján feltettem rá Openwrt-t.
Megy szépen, csak szeretném "AP" módba rakni, dhcp-t, tűzfalat kikapcsoltam, és szeretném még az összes portot használni rajta."A webes feluleten, a switch confignal, a WAN alatti 2 vlan hozzarendeles erteket kell felcserelned.
Save and Apply -
őstag
válasz korcsi #15764 üzenetére
Ha jól látom 19.07.4-et használsz rajta, hivatalosan csak snapshot van, de van rá custom stabil image, és a wpa3 is bele lett fordítva.
Openwrt.org fórum
Google drive link
Ha minden igaz Redmi AC2100-ra is gyártott stabil image-t.
Ezek szerint lehetséges custom stabil fw-t csinálni a hivatalosan csak snapshot támogatott routerekre. Jó lenne ha lenne AC65P-re is custom stabil image, illetve 1200GU/57U-ra is elkélne egy olyan stabil custom image amiben van WPA3 támogatás. Kár hogy vargalex eladta az 57U-t, én az 57U mellé még vettem egy 1200GU-t is tartaléknak, nem zavar hogy két routerem van sőt igazából három, mert van egy wrt160nl-em is. Nem tudom hogy vargalex-et miért zavarta hogy több routere van, baj esetén jó ha van tartalék, a szekrényben elfér-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest