Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Ha lesz benne legalabb 512RAM, akkor szerintem (nyilvan nem a legdurvabb beallitasok mellett) rendesen menni fognak rajta a jatekok is. A Doom3 nem
de a tobbi sztem igen. Call of Duty azert 1024x768-nal nagyobban nemhiszem. Van egy par nagyon rossz port: Halo (ezek nekem meg a G5-on is akadnak), bar kijott egy peccs, ami allitolag sokat javit, de nem neztem meg, valamint a XIII nalam minosithetetlenul szar volt, meg 800x600-ban is. Warcraft biztos szepen menni fog, Regebbi jatekok nem is kerdesesek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a tobbi sztem igen. Call of Duty azert 1024x768-nal nagyobban nemhiszem. Van egy par nagyon rossz port: Halo (ezek nekem meg a G5-on is akadnak), bar kijott egy peccs, ami allitolag sokat javit, de nem neztem meg, valamint a XIII nalam minosithetetlenul szar volt, meg 800x600-ban is. Warcraft biztos szepen menni fog, Regebbi jatekok nem is kerdesesek.
TigerCat