Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
En nem vagyok nagy Unix guru, de a Terminal az egy teljes erteku UNIX command line, amiben egy teljes erteku UNIX-ot iranyitassz, tehat ha a *-ot nem fogadja el joker-nek, annak megvan az oka.
csoportos file atnevezesre vannak freeware progik, amik tok jol mukodnek, legalabbis az altalam meg egyszer sem praktikus xp-s csoportos atnevezeshez kepest szuper. (eddig a legjobb amit lattam, az amigan volt a dirOpus)
MU commander OSX-re sztem eleg jo. v. xfolders. (TC helyett, ha valaki nagyon nem birja ki, bar ha valaki Mac-en dolgozik, illene a Findert megszoknia, mivel ott az a leghatekonyabb)
Kompatibilitassal is csan annak van gondja aki nem ismeri a rendszert. En DTP/Webdesign valamint minden amire eddig PC-t hasznaltam most a Mac-et hasznalom. Es a VirtulPC-t is csak kivancsisagbol neztem meg, nem azert hogy egy programot futtassak vele...
1 Mac-re lehet 500 PC jut magyarorszagon, de ez talan igy jobb is
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
Aki Mac-kel foglalkozik, az tudja miert nincs a gepben 5 x 5,25'' bovitohely... a Mac-re kulso vinyot nem a gepbe csusztatott Rack-kel oldjak meg (restart, bios, stb stb) hanem kulso hazat FW a gephez csatlakozod, bekapcsolod, feljon a vinyo hasznalod, lekapcsolod... Es a geped ekozben ment rendesen. Rack-et meg mindig rakhatsz a Kulso hazadba. Vinyoknak 2 db hely van a gepben, ami egy 500GB-os (sot akar 800GB-os) raid is lehet (amit magukkal nagyon nem biro emberek 5-re noveltek). Az ugye csak eleg nem???
Szoval minden csak szokas kerdese, meg ismerettseg. Nem azt mondom, hogy mindenki hasznalja, sot!, csak hidd el, ha megszokod, akkor ugyanugy mindent meg tudsz vele csinalni... (sztem nem ugyanugy, hanem sokkal kenyelmesebben, de ez szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assassin's Creed: Valhalla
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
TigerCat