Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
En nem vagyok nagy Unix guru, de a Terminal az egy teljes erteku UNIX command line, amiben egy teljes erteku UNIX-ot iranyitassz, tehat ha a *-ot nem fogadja el joker-nek, annak megvan az oka.
csoportos file atnevezesre vannak freeware progik, amik tok jol mukodnek, legalabbis az altalam meg egyszer sem praktikus xp-s csoportos atnevezeshez kepest szuper. (eddig a legjobb amit lattam, az amigan volt a dirOpus)
MU commander OSX-re sztem eleg jo. v. xfolders. (TC helyett, ha valaki nagyon nem birja ki, bar ha valaki Mac-en dolgozik, illene a Findert megszoknia, mivel ott az a leghatekonyabb)
Kompatibilitassal is csan annak van gondja aki nem ismeri a rendszert. En DTP/Webdesign valamint minden amire eddig PC-t hasznaltam most a Mac-et hasznalom. Es a VirtulPC-t is csak kivancsisagbol neztem meg, nem azert hogy egy programot futtassak vele...
1 Mac-re lehet 500 PC jut magyarorszagon, de ez talan igy jobb is
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
Aki Mac-kel foglalkozik, az tudja miert nincs a gepben 5 x 5,25'' bovitohely... a Mac-re kulso vinyot nem a gepbe csusztatott Rack-kel oldjak meg (restart, bios, stb stb) hanem kulso hazat FW a gephez csatlakozod, bekapcsolod, feljon a vinyo hasznalod, lekapcsolod... Es a geped ekozben ment rendesen. Rack-et meg mindig rakhatsz a Kulso hazadba. Vinyoknak 2 db hely van a gepben, ami egy 500GB-os (sot akar 800GB-os) raid is lehet (amit magukkal nagyon nem biro emberek 5-re noveltek). Az ugye csak eleg nem???
Szoval minden csak szokas kerdese, meg ismerettseg. Nem azt mondom, hogy mindenki hasznalja, sot!, csak hidd el, ha megszokod, akkor ugyanugy mindent meg tudsz vele csinalni... (sztem nem ugyanugy, hanem sokkal kenyelmesebben, de ez szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Zotac mini PC, több db
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
TigerCat