Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
FX5200 Ultra egy G5os gepben nem low-end, hanem
normal kozepkategoria. mas firmware, mas OS, mas hardverarchitektura. probalj meg
elvonatkoztatni attol a gondolkodasmodtol, hogy a ''GHz a sebesseg mertekegysege''.
GHz az órajel mértékegysége (vagyis a frekvenciáé, bár ez nem tudom, hogy jön ide), a mondat többi részéhez meg annyit, nem kell teljesen hülyének nézni, pontosan tudom, mire képes egy FX5200-es aka NV34-es GPU, mégha ultra is. Pontosan ugyanarra, mint egy PC-ben, ha nem így lenne, magam is meglepődnék, de mivel nagy valószínűség szerint így van, ismét nem fogok meglepődni semmin. Egyébként várom a elméletet, hogy ugyan mitől lenne gyorsabb egy G5 alatt, mint egy P4 alatt, mert ugye azt tudod, hogy a GPU nem X86 kódot futtat PC-kben sem
.
egyebkent en kimondottan orulok neki, hogy a barkacsolos/tuningolos/gamer arcok nem vesznek mac-et.
Én is örülök annak, hogy az Apple néhány százalékot tud csak megtartani a piacról, nincs is többre szükség.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TigerCat