Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
A Fedora 3-at már sikerült feltenni egy 1700+ -ra, fentebb olvashatjárok a kérdéseimet ezzel kapcsolatban. Most próbáltam feltenni az itthoni P4-re, de nem megy fel, már a telepítő indulása közben ''Disabling IRQ #11'' üzeneteket dobál a konzolra. Régebben próbáltam Mandrake 10-et feltenni, az is ugyanezt csinálta, nem foglalkoztam a szemeteléssel, felment, de működés közben is dobálja ezeket az üzeneteket a tty1-re. Tehát valószínűleg nem disztrib föggő a dolog. Arra gondoltam, hogy a 2.6-os kernek okozza a hibát, mert pl az UHU 1.1 (2.4) felmegy gond nélkül, és a többi régebbi kinux is, azokon viszont nincs SATA támogatás... Szóval egyedül az 1.1-es UHU-t tudom használni... pedig jó volna a Fedora, nagyon tetszik...
Valakinek van ötlete?
Petya
Aktív témák
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest