Aktív témák
-
steveetm
őstag
Na most offolok egy kicsit mer már készvagyok.
Szal ma jönnek haveromék hogy kéne szedni pár dolgot netről.
Mondom ok szedjük, lehúzunk 112 megát(úgy jöttek hogy max 2-3 mega, mind1 adsl esse volt sok), leszedjük, ok írjuk ki.
íróba be cdrw, hmmm nemírja. Jó van cd amit nem szeret az írom, keresek mást, asse jó. vagy 5 öt kipróbáltunk egyikre se ír.
Jó akkor ezt hagyjuk, van pár vinyó a szekrényben, egyiket kölcsönadom.
Első vinyó be, nem pörög fel. Hát mondom előfordul rég használtam már.
Második vinyó be, felpörög leáll, néha megy néha nem, néha egész sokáig, olyankor elkezdtünk rá másolni, de felénél behalt, kernel panic stb. király.
Harmadik vinyó be bios látja felprög, nem áll le, mountolom fel nem megy.
Hát mondom anyád ilyen nincs(ja igen ezzel a paranccsal mountoltam : mount /dev/hdd /g. jól látjátok a hdd nem pedig hdd1, de ekkor már ideg voltam, nem tünt fel), csak nem tudom felmountolni hülye hibák ezerrel.
Jó még két ősrégi szart próbáltunk egyikse ment.
Ok, hazamennek egy vinyóért ami tuti jó, azt viszik mindenhova. Elmennek 10 perc múlva vissza, vinyó be mountolom fel(na milyen paranccsal? naná hogy /dev/hdd) nem megy. na 5 perc után leesik hogy az hdd1 beírom úgy, felmountolja, mindenki happy, elkezdi másolni, és kb 5 mp után KIB@SZOTT sok BAD CRC erro meg drive seek error lök a pofámba, lelőni nem tudom, 1 perc után kernel panic. Hurrá.
De mondom akkor az előző vinyó jó lesz, csak szarül mountoltam beteszem, NANÁ hogy nemjó.
Ja még ehhez annyit, hogy a tápkábelek gépemben meghaltak. Pont most. Végére maradt 2 működő tápkábel, egy a erndzservinyó, egy pedig celluxal összeerősítve hogy ne essen mindig szét. Yeah.
Jön az extra!
A cpu ventije elkezdett kerregni de rohadt hangosan, csak úgy magába, semmihez sem ér hozzá de kerreg. Vmi hihetetlen hangerőn. Szuper.
De nekik kellenek amiket leszedtünk csináljam meg a cdírót.
Cdíró kiszed szétkap, 10 perc után nézem a fej nem úgy mozog ahogy kéne megbarkácsol, cdíró össze be gépbe idekábel rádug tápkábel....hoppá nem ér el idáig. Naccerü. Nembaj ketten erősen udják tartani(Ja magas házam van naná hogy a földre se ér le) megfogják, linux belő, indit felpörög cdrw le tudom törölni, happy minden, elkezdem írni, kiirja juhéé ez meglesz, erre haverom: nézzük meg jó lett e. Nézzük. Beteszem. Hát mit ad isten nem lett jó. Biztos mer remegett a kezünk.
Jó keressünk könyveket, persze hogy csak szar spirálfüzeteim vannak könyveket már kivágtam a fenébe, na mind1 találtunk kellő mennyiséget, cdt kiirtuk és jó is lett.
Na most ezzel a problémával 7:30 kor jöttek le hozzám, mostanra a gépem darabokra szedve a szoba szintén.
Ez a napon kész....
Üdv.: steveetm
Ja és On, bocs de ezt már le kellett írnom vhova.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Jogász topic
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest