- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Epson nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Kipróbáltam őket, nem igazán lettem okosabb. Az mdadm-et úgy kellett telepítenem csomagkezelőből, ami sikerült is, de vagy béna vagyok a konfigurálásához (ez a valószínűbb) vagy nem tudom, mert az általad írt parancsokat megadva, nem igazán kapok hasznos információkat. a /proc/mdstat mondhatni üres, a másik parancsra pedig azt mondja, hogy az md0 nem aktív.
Kicsit összekavarodtam...elvileg nem a raid chip biosának kellene rendszertől függetlenül a háttérben végeznie a tükrözést? Vagy mivel ez fakeraid (még mindig nem tudom biztosan az-e) ezért rendszerszinten is van tennivaló, hogy minden úgy működjön, ahogy én szeretném?
Bocsi, ha sok egyszerű és alap kérdést teszek fel, megmondom őszintén ilyet még sosem csináltam előtte és raid-el sem volt dolgom linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest