Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Kipróbáltam őket, nem igazán lettem okosabb. Az mdadm-et úgy kellett telepítenem csomagkezelőből, ami sikerült is, de vagy béna vagyok a konfigurálásához (ez a valószínűbb) vagy nem tudom, mert az általad írt parancsokat megadva, nem igazán kapok hasznos információkat. a /proc/mdstat mondhatni üres, a másik parancsra pedig azt mondja, hogy az md0 nem aktív.
Kicsit összekavarodtam...elvileg nem a raid chip biosának kellene rendszertől függetlenül a háttérben végeznie a tükrözést? Vagy mivel ez fakeraid (még mindig nem tudom biztosan az-e) ezért rendszerszinten is van tennivaló, hogy minden úgy működjön, ahogy én szeretném?
Bocsi, ha sok egyszerű és alap kérdést teszek fel, megmondom őszintén ilyet még sosem csináltam előtte és raid-el sem volt dolgom linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest