-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nos én a linux abszolút kezdőknek topicot javasoltam ami sztem indokolt és nincs benne rosszindulat sem, csak mikor már itt is megláttam...
de látható hogy nem hagytam magára, kapott ubuntu topikban támaszt..
vista: ha fizetnél sem, esetleg ha bill gates adoptál és rám írja a vagyonát halála esetén, ami, ahogy magam ismerem, hamar bekövetkezne..
én amúgy ebben a sorrendben szimatolom a hibát:
hardware
bios
firmware
kernel és vagy acpi
vmi ubuntu okosság
kizárásos alapú nyomozás megindult, Rex már húzza a pórázt
ui: legközelebbi tekerést ne késd le
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged