Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz ivana #30826 üzenetére

Igen. Nekem a W10 VM-ben fut ugyan, de van az a felhasználás, amikor jól jöhet. Mindeközben a ZFS Windows-os portján is dolgoznak állítólag, hogy milyen tempóban, passz.

----------------

10 reallocated sector-om van 2db HDD-n is, a 6-ból.
    (5db Seagate NAS, 1db WD Purple).

A Seagate-eken 100 lehet ezek száma (legalábbis HDS szerint, de lehet rosszul értelmeztem az oszlopok leíróit), a Purple-ön 200.

Hááát... ééérdekes. De amíg nem szaporodnak, zümmögjenek csak.

Régen volt gyenge minőségű táp miatt is több HDD-vel gondom, mire rájöttem, hogy bakker, mi van, ha táp. Nem gamer config volt, hogy elfogyott erőben, hanem szimplán valami nem volt kerek, kicseréltem (nagyobb VGA miatt) és eltűntek a hibák, én meg pislogtam, ez most mi volt. Aztán raktam csak össze.

De a mostanim egy 500W FSP, VGA elhanyagolható (GF 710), kifogástalan, a NAS vinyók futottak eleget már, ezt tudom, szóval nem lepődök meg, csak ez, hogy bejelzett pár hete és 1 hétig ott volt a 99% aztán visszagyógyult, érdekes jelenség volt. Két manuális scrub-omba került, pusztán intuitív alapon. Egyik a bejelzés után, másik pedig akkor, mikor visszagyógyult (hiszen mindkettő változással jár). Mindkétszer hozta a CKSUM hibát és korrigált is a ZFS.

Jól elvittem a témát, sry mindenkitől. És köszi, hasznos kis duma volt. :K :R

Új hozzászólás Aktív témák