Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
samujózsi
üzenetére
Én személy szerint rühellem ezeket a shell scriptes parancsokat, vagy nevezd, aminek akarod. sed = stream editor, grep = global regular expression print. Aztán próbálj emlékezni, hogy melyik fogalomhoz melyik rövidítés tartozik, főleg ha magyarul jegyzed meg, hogy melyik mit csinál. Kb. olyan, mint szótárat magolni. Lehet, hogy a 70-es években még ez volt a menő, de szerintem manapság már elég túlhaladott. Egyébként a funkcionális programozásra emlékeztet elég erőteljesen, nem véletlenül utálom azt is. A hülyék meg pont abban szoktak azzal kérkedni, hogy jajj mekkora májer vagyok, megcsináltam egy ezer karakteres sorban az egész programot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest