Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Szerintem az Android nem kezeli le a fájlnevekben a karakterkódolást, vagyis nem tudja MTP-n rendesen átadni. A Linuxnak tuti nem kell gondot okozzon, ott be lehet állítani a kódolást UTF-8-ra. De majdnem biztos, hogy Android-bug, mert Windowson sem ment, azt írtad.
Egyébként nekem is van néhány számnál zárójel fájlnevekben, és nekem nem volt gondom MTP-n sem, de majd kipróbálom még egyszer, kifejezetten ilyen (0) ... (1) ... (2) fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest