- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #27336 üzenetére
A hálókártya driver error nekem is eszembe jutott, de egy mezei KVM-en néztem akkor, nem gondoltam rá komolyan, hogy ne működne. Köszi!
Az "éles" OS-ünk telepítőjével viszont nem kellene, hogy ilyen gond legyen, mert az 100% működik a fizikai gépeinken, látja a hálót. Ott 99% az a baj, hogy a ramdiskben nincs benne minden, és kéne neki a CD :S
Van olyan, hogy nem nfsroot-ot adok meg, hanem http-ről ugyanezt? Kernel tudhatja?
De olyat is láttam, hogy initrd gyártása isoból - OK, de igazából az iPxe-nek is az iso-t adom meg initrd-ként...Illetve persze megpróbálom majd nfsroottal is, csak azt cégnél virtuálgépről nem tudom tesztelni, fizikai szervert meg most nem tudok szerezni bohóckodásra (miért is lenne tesztkörnyezet bármihez is). Tehát itthon össze kell dobni egy NFS, PXE környezet - ez mondjuk amúgy se ártana. Meg forgatni egy olyan iPXE-t, amiben mondjuk van NFS, hasznosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest