Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
A hálókártya driver error nekem is eszembe jutott, de egy mezei KVM-en néztem akkor, nem gondoltam rá komolyan, hogy ne működne. Köszi!
Az "éles" OS-ünk telepítőjével viszont nem kellene, hogy ilyen gond legyen, mert az 100% működik a fizikai gépeinken, látja a hálót. Ott 99% az a baj, hogy a ramdiskben nincs benne minden, és kéne neki a CD :S
Van olyan, hogy nem nfsroot-ot adok meg, hanem http-ről ugyanezt? Kernel tudhatja?
De olyat is láttam, hogy initrd gyártása isoból - OK, de igazából az iPxe-nek is az iso-t adom meg initrd-ként...Illetve persze megpróbálom majd nfsroottal is, csak azt cégnél virtuálgépről nem tudom tesztelni, fizikai szervert meg most nem tudok szerezni bohóckodásra (miért is lenne tesztkörnyezet bármihez is). Tehát itthon össze kell dobni egy NFS, PXE környezet - ez mondjuk amúgy se ártana. Meg forgatni egy olyan iPXE-t, amiben mondjuk van NFS, hasznosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest