-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
vargalex #26876 üzenetére
8GB-os volt az eredeti, próbáltam 16-os kártyára írni, akkor is ez volt. Közben a konfigot megtaláltam ugye az írható partíción, de nullázza a beállításait (pl. SSH), viszont az átalakított menü meg ilyenek megmaradtak. Érdekesség: első indításnál nincs semmi hiba, viszont nem tudja elmenteni pl. az SSH beállításokat, miután újraindítod feldobja, hogy filesystem hibát talál, és automatikusan javítja is, utána megy minden, persze ugyanúgy alap beállításokkal. Hogyan kellene megírni a képfájlt, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest