Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
N0zer0
üzenetére
140 MB?
Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.Amúgy nem tudom, én használok egeret is, nem nyomok mindent csak billentyűzetről (nem is lehet 100%-ban), de persze főbb funkciókra, főleg ablakok rendezéséhez, manipulációjához bill. kell. Szerencsére én már megszoktam, szinte minden fontosabb program vim keybindes, amit használok, így most már nagyon kényelmes, hogy hasonló logikával és billentyűparancsokkal tudom kezelni őket. Persze anno szenvedtem egy kicsit, mire megtanultam a vim alapokat, de kifizetődött.

Openbox vagy IceWM is jóság. Arch alatt jelenleg a KDE5-ről elég sok panasz olvastam, majd biztos beérik az is, de most talán egy kicsit elhamarkodottan dobták a KDE4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.